Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyiket ajánlanátok: 4...

Melyiket ajánlanátok: 4 hónapos coding bootcamp (Greenfox, CodeCool, stb.) vagy 2 éves szoftverfejlesztői okj egy középiskolában?

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 21:55
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
40%

Ha átképzés, akkor pár hónap otthoni bemelegítést ajánlok netes tanulás alapján és ha tetszik, 1-1,5 év nem OKJ(!) tanfolyamot.

Engem meg lepontoztak 79 megy 50%-kal, biztos nekik is sok tapasztalatuk van a különböző képzésekről, hallgatjuk őket!

2020. júl. 23. 06:09
 12/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom elkepzelni, hogy 4 hónap alatt meg tud megtanulni egy tanárnak rendesen programozni. Jó egy orvosnál vagy egy mérnöknél ez lehetséges, de egy tanárról vagy egy kisbolti pénztárosról nehezen tudom elkepzelni. 4 hónap nagyon kevés idő, 2 év minimum kell ehhez, olyan bootcampet keress.
2020. júl. 23. 07:27
 13/44 anonim ***** válasza:
87%

Senki nem tud 4 hónap alatt megtanulni programozni a 0-ról, annyira hogy pénzt keressen vele.

Még egy orvosnak vagy egy mérnöknek sem, nem tudom ezt a hülyeséget honnan vetted. (már bocsi)

2020. júl. 23. 07:40
 14/44 anonim ***** válasza:
0%
#13 mert már tudnak gondolkodni és ki van alakulva náluk egy jó erős rendszerszemlélet. 4 hónap alatt simán megtanulnak pár jelenleg keresett technológiát aztán nyomhatják is a melót. A gondolkodás mód pedig már ki van náluk alakulva, ami kell hozzá (remélhetőleg).
2020. júl. 23. 07:54
 15/44 anonim ***** válasza:
86%

"mert már tudnak gondolkodni és ki van alakulva náluk egy jó erős rendszerszemlélet."

Egy tanár meg nem tud? :))))))))))))

És mégis, miféle jó erős rendszerszemlélet van náluk kialakulva?

Négy hónap alatt örülnek ha valamit alkotnak ami egyáltalán, úgy-ahogy, működik.

2020. júl. 23. 08:00
 16/44 anonim ***** válasza:
0%

Oké, én nem vitázni akarok. Nem akartalak megbantani, mert látod magadra vetted. Bocsi.

Tanárokban nincs meg ez. Nem tudom ezt elmagyarazni.

2020. júl. 23. 08:09
 17/44 anonim ***** válasza:
76%

Semmiképpen se abból a YT csatornából tanulj, amit a #4 említett! Tele van pontatlanságokkal, konkrétan, mintha azt mondaná el, amit aznap tanult a képzésen, természetesen hiányosságokkal karöltve. Ráadásul a kommentelő javítják ki a videók anyagát. Ez már elég szánalmas...

És ne is C#-ot tanulj szerintem, hanem Java-t, C-t és C++-t.

2020. júl. 23. 08:20
 18/44 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként praktikus okokból is érdekel, hogy miért lettem lepontozva. :(
2020. júl. 23. 09:09
 19/44 anonim ***** válasza:
84%

Melyik vagy Te?

2020. júl. 23. 09:16
 20/44 anonim ***** válasza:
80%
#7 Az általad linkelt könyv nem ugyanaz, mint az előtted hozzászóló javasolt... persze ettől még az is lehet alkalmas a tanulásra.
2020. júl. 23. 09:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!