Melyiket ajánlanátok: 4 hónapos coding bootcamp (Greenfox, CodeCool, stb.) vagy 2 éves szoftverfejlesztői okj egy középiskolában?
Ha átképzés, akkor pár hónap otthoni bemelegítést ajánlok netes tanulás alapján és ha tetszik, 1-1,5 év nem OKJ(!) tanfolyamot.
Engem meg lepontoztak 79 megy 50%-kal, biztos nekik is sok tapasztalatuk van a különböző képzésekről, hallgatjuk őket!
Senki nem tud 4 hónap alatt megtanulni programozni a 0-ról, annyira hogy pénzt keressen vele.
Még egy orvosnak vagy egy mérnöknek sem, nem tudom ezt a hülyeséget honnan vetted. (már bocsi)
"mert már tudnak gondolkodni és ki van alakulva náluk egy jó erős rendszerszemlélet."
Egy tanár meg nem tud? :))))))))))))
És mégis, miféle jó erős rendszerszemlélet van náluk kialakulva?
Négy hónap alatt örülnek ha valamit alkotnak ami egyáltalán, úgy-ahogy, működik.
Oké, én nem vitázni akarok. Nem akartalak megbantani, mert látod magadra vetted. Bocsi.
Tanárokban nincs meg ez. Nem tudom ezt elmagyarazni.
Semmiképpen se abból a YT csatornából tanulj, amit a #4 említett! Tele van pontatlanságokkal, konkrétan, mintha azt mondaná el, amit aznap tanult a képzésen, természetesen hiányosságokkal karöltve. Ráadásul a kommentelő javítják ki a videók anyagát. Ez már elég szánalmas...
És ne is C#-ot tanulj szerintem, hanem Java-t, C-t és C++-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!