A frontend fejlesztés, mint specializáció jó karrier útat biztosít? 30-40 év múlva is lesz rá szükség?
5+ éve vagyok fejlesztő, ebből közel 3, hogy csak frontend.
Valóban rengeteg a kókler frontendes, ennek szerintem az az oka, hogy HTML és CSS kódot könnyű gányolni, valami megjelenik a böngészőben akkor is ha az egyébként teljesen rossz.
A belépőszintű React/Angular tudás meg szintén nem igényel nagy időbefektetést, de 30-50 komponensből álló alkalmazásnál már sok mindent figyelembe kell venni hogy a teljesítménye elfogadható legyen.
"5+ éve vagyok fejlesztő"
Dehogy vagy te fejleszto, ha ilyeneket kerdezel, legfeljebb kamu kerdeseket "fejlesztesz" a gyk-ra minimalberert! ;D
Köszönöm a választ.
"gyk-n kérdezni szakterülettel kapcsolatban, ilyen mélységben, nem túl professzionális hozzáállás"
Úgy gondolom, hogy itt egy elég heterogén közösség van, mindenféle területről olvasgatják ezt a fórumot és több perspektívát is megismerhetek.
Milyen helyen lenne szerinted professzionális hozzáállás felvetni ezt a témát? Facebook csoportok? Prog.hu fórumok? Személyesen meetupokon?
"Milyen helyen lenne szerinted professzionális hozzáállás felvetni ezt a témát? Facebook csoportok? Prog.hu fórumok? Személyesen meetupokon?"
Hülyeséget mondott. Neked van igazad, valóban, eleve, mindenhol heterogén csoportokat találsz, bármerre mész. A prog.hu-n is túlteng a gyenge amatőr, a hobby programmer, a wannabe, ahogy a hup-on, face-en és másutt is. De szakmai, van még annál is kompetensebb választ (HR), kis szerencsével, kaphatsz itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!