Van olyan programozási nyelv amit kizárólag egy androidos okostelefon bírtokában is meg lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 15:21
2/8 anonim válasza:
Bár az mondjuk script nyelv. De C be is tudsz. Telefonról is be lehet jelentkezni távoli linux szerverre terminalon.
3/8 anonim válasza:
Van. Mindegyik ilyen. Az eleméletet egyértelmű hogy meg lehet tanulni telefonon, de kódot írni is lehet rajta. Én Android-on futtattam le órákon mindig a megírt C-s kódjaimat, van hozzá megfelelő fordító és terminál.
4/8 anonim válasza:
Vannak pascal, basic, stb. keretrendszerek, amiket tudsz futtatni telón is. Ezek direkt interpretált verziók, így gyorsan tudod bennük a kódot változtatni. Tanulni ideális. Persze csak ha nincs nagygép a közelben sem.
5/8 anonim válasza:
Elméletben lehet tanulni programozást mobiltelefonon, de szerintem a telefon nem arra való, kínszenvedés lesz és nem lesz hatékony. Ha nem akarsz asztali gépet akkor szerintem inkább laptopon kezd.
6/8 anonim válasza:
5: Ja. Tényleg kínszenvedés. Egyszer egy bash beadandót ott írtam meg. :). Hát ezerszer gyorsabb lett volna gépen...
7/8 anonim válasza:
Ha ügyes vagy, bármit is megtanulhatsz akár a telefonodon is, de az igazi kemények ezen a nyelven kezdik:
Természetesen úgy, hogy megírják benne egy szuszra az Androidot egy ki-kihagyó golyóstollal pár nagy csomag szalvétán.
8/8 anonim válasza:
kéne ide a válaszokhoz egy humor flag, mert néha nem tudom eldönteni hogy troll vagy retard :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!