Android Studio probléma?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem az Android Studio-t, és mikor a programot el akarom indítani az emulátor nem indul el. Nem hoz semmilyen hibaüzenetet, sőt le is fut a progi én úgy látom, de az emulátor sehol. Mi lehet a hiba?2020. júl. 7. 19:35
1/6 anonim válasza:
Biztos az emulátor van kiválasztva a start gomb mellett?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, az van kiválasztva.
2020. júl. 7. 20:24
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, Intel i5-ös
2020. júl. 7. 21:26
5/6 A kérdező kommentje:
Találtam mégis egy hibaüzenetet, azt írja a VT-x nincs bekapcsolva a BIOS-ban, pedig be van, enabled.
2020. júl. 7. 21:43
6/6 anonim válasza:
"Találtam mégis egy hibaüzenetet, azt írja a VT-x nincs bekapcsolva a BIOS-ban, pedig be van, enabled."
Rakj fel egy Virtual Box-ot és ha tudsz rá pl Ubuntut telepíteni akkor az rendben van és más a probléma gyökere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!