Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire gyakori és elfogadhat...

Mennyire gyakori és elfogadható, ha egy munkahelyen rettentő kevés a fejlesztés?

Figyelt kérdés

Rengeteg a helpdesk, rendszerüzemeltetői és rendszergazdai munka és az ember esetleg napokig nem is lát kódot.

Nem tudom eldönteni, hogy az ilyen helyet jobb-e inkább otthagyni vagy inkább örülni kell, hogy nem egyhangú kódolás?

2020. jún. 22. 16:22
 1/8 Thispain ***** válasza:
Azt nem tudom, mennyire gyakori, de azt el tudod dönteni, hogy számodra ez elfogadható-e, vagy nem. Ha várhatóan ugyanennyi lesz a fejlesztés, és az egyéb munkák aránya, dönthetsz ennek függvényében.
2020. jún. 22. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ez egyéni preferencia kérdése.

Én biztos nem dolgoznék ilyen helyen.

2020. jún. 22. 16:32
 3/8 Derwer ***** válasza:
68%

Hát szerintem az egyik az üzemeltetés, a másik meg fejlesztés.

És persze lehet kisebb cég, ahol összemossák a ekttőt, de _szerintem_ az nem jó, nem jövedelmező....

Jó, üzemeltetésen lehet néha kis scriptelés.

2020. jún. 22. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Ki mit szeret, én a helpdeskezéstől biztos ki lennék idegileg elég hamar.
2020. jún. 22. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez ma már két külön szakma.

Persze kisebb cégnél elvárhatják, hogy mindenhez értsél. Később ez még jól is jöhet neked, mert két dolgoban szerzel gyakorlatot.

2020. jún. 23. 23:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Saját magad kell eldöntened, kinek a pap kinek a..
2020. jún. 27. 20:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Engem zavar, mert úgy képzeltem, hogy egy szoftverfejlesztő az kódol. Jó, mellette dokumentálás stb.

De ha igazából a fejlesztői munka közelse kódolás, hanem helpdesk, telepítés, migrálás, mindenféle rendszerüzemeltetés máshol is...

Ha az esetem nem általános, talán nem ártana lelépnem. Ha általános, akkor elfogadnom kellene.

Áprilisban volt igazán legutóbb fejlesztői munkám, akkor is kevés és elavult és speciális rendszerre.

2020. jún. 27. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Én grafikusként a programozók helyett írtam és lektoráltam doksikat. :)
2020. jún. 28. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!