Most akkor ezek a gyorstalpaló programozó kurzusokok amiket az állam fog támogati tényleg jók vagy nem?
Figyelt kérdés
Én most már teljesen összevagyok zavarodva. Most menjek egyetemre vagy ne?2020. ápr. 25. 11:33
1/3 anonim válasza:
Nem jó. Menj egyetemre, max szakképzésre iratkozz be, ne bsc-re.
Nem a kódismerőket keresik, mert az bárki lehet, hanem aki tud algoritmizálni meg gondolkozni.
2/3 anonim válasza:
Neked kell tudnod. Van akinek az egyetem erős elmélet orientáltsága segít tanulnj, can akinek egy gyors ámde mégis szervezett kurzus, és van, aki autodidakta módon tanul. Azért kis segítség: ha eddig iskolában szenvedtél, akkor ne menj egyetemre. Ha nem akarsz olyan területen dolgozni, ahova nem kell komoly matek az egyetem szintén nem kell. Mellesleg a bootcampek is főleg erre a vonalra álltak rá. És persze ne feledjük a lényeget amit a sok egyetemfan hülye szívesen ignorál: bármikor mehetsz egyetemre, nyugodtan melózhatsz pár évet és megcsinálhatod akkor, ha szükségét látod. Amit kifejzetten nem javaslok: véletlenül se menj egyetemre ha nincs 1-2 gyakorlati tapasztalatod, mert az egyetemen nem lesz időd, hogy a reteksok elmélet mellett eleget gyakorold magát a programozást, ha nulláról indulsz.
3/3 anonim válasza:
Biztos jók, de a leírás alapján nagyon alap szintű tudást adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!