Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mérnökinfo vagy Green Fox?

Mérnökinfo vagy Green Fox?

Figyelt kérdés
Melyikre szavaznál?
2020. máj. 7. 09:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

"A mérnökinfón meg igen.":

Programozni max az utolsó 2(most már lehet 3) félévben végzett önálló munka közben lehet megtanulni magadtól. Nem tudom, mi van a Green foxnál, de ezt az egyetemen ezt nem tanítják rendesen.

2020. máj. 8. 01:45
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

"az egyetemen ezt nem tanítják rendesen."

LOL

[link]

"1. Követelmények

A nagy házi feladat a következő követelményeknek kell megfeleljen:

A feladatválasztást a laborvezető jóvá kell hagyja.

A kész megoldás és a dokumentáció bemutatása kizárólag személyesen történhet, legkésőbb az utolsó oktatási hét végéig.

C nyelvű program, amely a nyelv lehetőségeit kihasználja: strukturált felépítés, több modulra bontás, dinamikus memóriakezelés és fájlkezelés.

A program mellé el kell készüljön a programozói és a felhasználói dokumentáció.

A fentiek között logikai és kapcsolat értendő: ha bármelyik hiányzik, a házi feladat nem elfogadható.

Dinamikus memóriakezelést kell használni a program lényegét adó adatszerkezetnél. Nem elegendő ilyet beépíteni a programnak olyan részébe, amely akár elhagyható is lenne. Például egy olyan játék, amelyben dinamikus memóriakezelés csak a dicsőséglistánál van, nem teljesíti ezt a követelményt.

A dinamikus memóriakezelés követelményt formálisan is megadjuk. Az adatszerkezetben az indirekciók száma legalább kettő kell legyen, azaz dinamikusan foglalt területen kell legyen dinamikusan ... ..."

2020. máj. 8. 04:47
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
12: Ez a Green fox első 2 hete és a C egyébként már is elavult nyelv, nem használják sehol. Olyan, mint régen a Pascal volt.
2020. máj. 8. 09:19
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
48% te olyan hülye vagy hogy már nekem fáj. Valaki felveti, hogy nem tanítanak kellőképpen az egyetemen programozásra, erre belinkelsz egy házi feladatot, mint "cáfolat", miközben a házit egyedül otthon csinálod, és pont, hogy nem tanítják.
2020. máj. 8. 09:39
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

A 13as választ trollkodásnak írtam beismerem, mivel nem éreztem értelmesnek a vitát.

Egyébként ezt írtam tegnap: "Ezek közül vannak jobbak(főleg az elején)". A "főleg az elején" -pont a programozás alapjaira írtam, ami valóban jó, amik meg utána jönnek már nem azok.

Sok embernek nem fog tetszeni amit most írok, de szerintem a programozás alapjai 1 tárgy anyagát nem az egyetemen kéne tanítani, hanem általános iskola 6odik és 7edik osztályban informatika órán.

2020. máj. 8. 10:34
 16/21 Alex Fly ***** válasza:
63%
Ha valóti tudást akarsz, akkor nyilván az első. A zöldróka az aktuális partnerei számára képez adott környezetben adott feladatokat ellátó betanított munkásokat.
2020. máj. 8. 13:37
 17/21 anonim ***** válasza:
39%
16: A betanított munkási lét elkerülhetetlen része a fejlődési folyamatnak, hacsak nem tartozol a felső 5% -ot képező "zsenik" közé, akik jellemzően már anyukájuk hasában is programoztak és 6 évesen már betörtek a Microsofthoz.
2020. máj. 8. 14:50
 18/21 Alex Fly ***** válasza:
77%
@17: a betanított munkás az adott cég adott eszközeivel képes elvégezni egy adott feladatot. Egy jól képzett programozó nármilyen környezetben elboldogul...
2020. máj. 8. 15:04
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

Bármilyen környezetben akkor fog elboldugulni az ember, ha sokféle környezetet látott. Ez jellemzően 10 év különböző cégeknél eltöltött munkatapasztalat után következik be, nem a szabályozástechnika zh kettesre történő megírásakor.

Nyilván egy friss mérnökinfós 7 - 13 félév egyetem után több tapasztalattal kerül ki az életbe, mint egy green foxos 1 félév után.

A nem betanított kreatív munkához matematikára + programozói tudásra van szükség. A programozói tudást munka közben lehet jól felszedni, tehát minnél hamarabb el kell helyezkedni segédmunkásként, a matematikát pedig a matek szakon.

2020. máj. 8. 15:25
 20/21 Alex Fly ***** válasza:
74%
@19: nem kifejezetten a matematika. A programozás elméleti alapjaival kell tisztában lenni. Ez az amit az ilyen gyorstalpalókon nem fognak rendesen megtanítani...
2020. máj. 8. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!