Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mérnökinfo vagy Green Fox?

Mérnökinfo vagy Green Fox?

Figyelt kérdés
Melyikre szavaznál?
2020. máj. 7. 09:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
2020. máj. 7. 09:30
 2/21 anonim ***** válasza:
15%
Mérnökinfó bsc, majd green fox msc
2020. máj. 7. 09:44
 3/21 anonim ***** válasza:
10%

Bocsi, rosszul írtam.

Először matematika vagy fizika bsc, utána green fox, vagy codecool. Szerintem ez a legjobb kombináció, ha programozó akarsz lenni.

2020. máj. 7. 09:46
 4/21 anonim ***** válasza:
13%
Az is fontos, hogy a matemitikus bsc végén csinálj szakdogatémának vmi kemény programozós dolgot, pl számítógépes grafikát
2020. máj. 7. 09:48
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Mi a célod? A mérnökinfó nyilván hardverközeli dolgokhoz kell, a bootcampek a webfejlesztésre fókuszálnak.
2020. máj. 7. 10:06
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Hosszú távú, stabil tudás a célod, vagy a gyors, de hosszú távon bizonytalan eredmény? Ha előbbi: egyetem. Ha utóbbi: zöldróka.
2020. máj. 7. 11:12
 7/21 anonim ***** válasza:
20%
Első körben nem ártana tudni, hogy pl CNC gépeket, androidot, wordpresst, stb-t akarsz "programozni".
2020. máj. 7. 18:07
 8/21 anonim ***** válasza:
63%

"A mérnökinfó nyilván hardverközeli dolgokhoz kell":

Ez egy tévhit. Van egy -két ilyen témájú tárgy, de ez önmagában semmire sem elég és a képzés sem erre fókuszál.

A mérnökinfós képzés 2012es tanterve három részből tevődött össze:

- villamosmérnöki tárgyak: Hacsak nem ilyen témában csinálja valaki a szakdogát, messze kevés az ebben való elhelyezkedéshez, arra viszont elegendő, hogy jól megszívassák vele az embert.

- Informatikus tárgyak: Ezek közül vannak jobbak(főleg az elején) és rosszabbak. Amit tanítanak rajtuk az legalább hasznos, viszont ezek a tárgyak se igazán készítik fel az embert a való életre.

- Matekos tárgyak: Sok más emberrel ellentétben én úgy érzem, ez a része az, amit az egyetem jól csinál, illetve a jó tanárok is főleg matekkal foglalkoznak.

Mindezek miatt úgy gondolom, ha valaki egyetemre megy, a matek vagy fizika szak éri meg leginkább, ami mellett meg lehet tanulni szabadidőben programozni és a szakdogánál is lehet programozós témát választani. Emiatt nem is értem, miért lettem lepontozva.

Ráadásul a matek képzés csak 6 féléves, tehát utána egy green fox -szal még mindig csak 7 félévnél tartunk, mint a mérnökinfó bsc végén.

2020. máj. 7. 19:20
 9/21 anonim ***** válasza:
78%

"Ráadásul a matek képzés csak 6 féléves, tehát utána egy green fox -szal még mindig csak 7 félévnél tartunk, mint a mérnökinfó bsc végén."

Csak az a baj, hogy a green fox-nál nem tanítanak meg senkit programozni, mérnökinfón meg igen.

Amúgy, maga a kérdés is megdöbbentően primitív. Hogy lehet egy hét féléves (+ gyak) főiskolai szintű, államilag elismert SZAK-képzést összehasonlítani egy négy hónapos, komolytalan szaharral?

2020. máj. 8. 01:31
 10/21 anonim ***** válasza:
63%

Esse csúnya:

[link]

2020. máj. 8. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!