Peogramozas, emelt erettsegi 45pontbol 25pont?
Figyelt kérdés
Mennyire nehez emelt erettsegin programozasbol 45pontbol 25pontot elerni?2020. máj. 7. 07:28
1/5 anonim válasza:
Ha tudsz file-bol beolvasni, meg az alapveto fogalmakkal tisztaban vagy, akkor semennyire sem nehez.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire tudsz programozni.
Nekem ezen inkább unalmas, mintsem nehéz feladatok, és nagyon csalódnék magamban, ha egy ilyen szintű feladatsorban ne érnék el legalább 80%-ot. De én jó ideje hobbiprogramozó vagyok.
Aki most kezdené el tanulni, és abban reménykedik, hogy két hét alatt, nulláról, pár Youtube-videót megnézve fel tud készülni, neki ez kb. lehetetlen.
De javaslom, hogy teszteld le magad! Az interneten elérhető az összes eddigi emelt érettségi feladatsor, random kiválasztasz egyet, és megpróbálod megoldani. Majd a javítási útmutató segítségével kiértékeled. Ez már ad egy hozzávetőleges képet, hogy mire vagy képes.
3/5 Alex Fly válasza:
Ezeket a feladatokat egy hónap tanulás után már simán meg lehet oldani...
4/5 A kérdező kommentje:
Én általában az 5-6 feladatig tudom, ott elakadok, viszont a fájba írás az megy azok könnyűek,tehát 1-2 max feladatot nem tudok megoldani, reménykedem így a 25pontban..
2020. máj. 9. 20:26
5/5 Alex Fly válasza:
@4: a fájlműveleteken kívül csak ciklus és feltétel kell hozzájuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!