Szoftverfejlesztő végzettséggel mekkora esély van elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Ruanderben láttam induló OKJ-s képzést, nem tudom, mennyire használható ez a képzés. Más szakterületen szerzett diplomám van.2020. ápr. 27. 17:19
1/3 anonim válasza:
Az ilyen OKJ-k meg gyorstalpalók akkor érnek valamit, ha az rengeteg önszorgalommal, és megfelelő adottságokkal párosul.
Jártam OKJ-re. 15-en kezdtük, 10-en végeztünk, abból ketten tudtunk programozni, a többinek mi írtuk a szakdogát...
Érdekes dolgoakt tanultunk, tényleg. Csak ehhez az kellett, hogy mi magunk is akarjunk tanulni, ugyanis minimálisan sem szankcionálták a lustaságot. Ez pedig sokakat elkényelmesít.
2/3 anonim válasza:
Párom elvégzett egy 2 éves szoftverfejlesztő OKJ-t, az első évet úgy, hogy még egyetemre jart msc-re nappali képzelésen, képzelheted a komolyságát. Olyanokst tanultak, hog, kell gimp-ben rajzolni, mikor ezt már 10 eves gyerek is tudja. Ő tudott már nagyjából programozni, az egyetemen tanulták. Suli utan nem vették fel sehova sem vele,.mindenhol mar profit keresnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!