Palkovics azt mondta hogy a munkanélkülivé vált takarító menjen el programozónak, s hogy a képzése 95-át támogatják. Lett ebből valami? Hol lehet ilyesmire jelentkezni?
Figyelt kérdés
Ráadásul én nem is takarító vagyok hanem van egy középfokú műszaki végzettségem, és hobby szinten programozással is foglalkozom, így nem lenne annyira idegen mint annak aki 8 általánossal takarító.2020. ápr. 27. 15:46
21/36 anonim válasza:
"Lett ebből valami?"
Még nem.
"Hol lehet ilyesmire jelentkezni?"
Még sehol, lásd előző kérdés és válasz.
22/36 A kérdező kommentje:
köszi. gyanús volt hogy ez csak egy troll. most kiderült, igaz.
2020. ápr. 28. 09:41
23/36 anonim válasza:
Mármint ki a troll? Palkovics vagy a korábbi válaszoló? És miért?
24/36 A kérdező kommentje:
az aki kitalálta hogy egy igazi programozó rá tud keresni googlen olyasmire is ami nincs a neten:)))
2020. ápr. 28. 11:10
27/36 A kérdező kommentje:
úgy gondoljátok két utolsó, hogy ami sehol nincs az fent van a neten?
2020. ápr. 28. 12:20
28/36 anonim válasza:
Hát ha sehol nincs, akkor nyilván nem lehet fent a neten, hiszen akkor lenne valahol.
29/36 A kérdező kommentje:
vagyis te vagy részeg
2020. ápr. 28. 13:06
30/36 anonim válasza:
Én az vagyok, igen, de azt kérdeztem, hogy te az vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!