Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Palkovics azt mondta hogy a...

Palkovics azt mondta hogy a munkanélkülivé vált takarító menjen el programozónak, s hogy a képzése 95-át támogatják. Lett ebből valami? Hol lehet ilyesmire jelentkezni?

Figyelt kérdés
Ráadásul én nem is takarító vagyok hanem van egy középfokú műszaki végzettségem, és hobby szinten programozással is foglalkozom, így nem lenne annyira idegen mint annak aki 8 általánossal takarító.
2020. ápr. 27. 15:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Melyik ellenpélda? a Clean-code elvek, a tervezési minták, az adatbázistervezés fontos törvényei, esetleg térjünk át a kódkomplexitásokra? Ilyeneket nem tanítanak.

Ahogy azt sem, hogy a RAM vagy az SSD hogy működik.

2020. ápr. 27. 21:04
 12/36 A kérdező kommentje:

"Vagy talán valaki elhinné, hogy 2 hónap alatt megtanítanak mindent úgy, mint egyetemen 4 év alatt?"

van egy ajánlatom. ezt most elfelejtjük s helyette mondhatsz két kisebb hülyeséget. gyanítom, hogy te magad se 2 hónap alatt tanultál meg mindent amit most tudsz de még a 4 év egyetem se volt elég. sőt minden kevés volt ezért kell ostobaságok kitalálásával másokat becsmérelned, hogy valakinek érezd magad.

2020. ápr. 27. 21:05
 13/36 A kérdező kommentje:

"Melyik ellenpélda? a Clean-code elvek, a tervezési minták, az adatbázistervezés fontos törvényei, esetleg térjünk át a kódkomplexitásokra? Ilyeneket nem tanítanak.

Ahogy azt sem, hogy a RAM vagy az SSD hogy működik." és talán az egyetem első 2 hónapjában mindezt megtanítják? nem. na, ennyit ér a véleményed.

2020. ápr. 27. 21:07
 14/36 A kérdező kommentje:
"Nincsen meg nekik a tervezői szemlélet." ahogy elnézem neked sincs meg, ha csak 2 hónap tanulásban tudsz gondolkozni, ráadásul úgy hogy pontosan tudod mi a megoldás ehelyett. már ha tényleg tudod s nem csak elolvastál egy ellenzéki cikket. hisz ha nem így lenne akkor nem ostoba példákat hoznál fel a megoldás helyett hanem tudnád a megoldást is. amit itt előadtál csak egy szokásos ellenzéki propagandának tűnik. a hogyan kell másokat hazugsággal lejáratni című eset.
2020. ápr. 27. 21:12
 15/36 anonim ***** válasza:

Oké: Codecool Frontend: 4 hónap (forrás: codecool.hu)

ugyanitt cloud admin: 3 hónap

hasonló a többi is.

Greenfox academy: szuperintenzív 5 hónap, vagy sima 10,5

de az csak heti 20 óra, lótúró... (forrás, greenfox honlapja)

Progmasters: 5 hónapos fejlesztői tanfolyam.

Ennyi idő semmire nem elég. Ennyi idő alatt egyetlen nyelvet sem lehet megtanulni rendesen, nemhogy a többi programozói szükségletet.

2020. ápr. 27. 21:31
 16/36 A kérdező kommentje:
megint az ostoba példák. nem tudsz elszakadni ezektől?
2020. ápr. 27. 21:51
 17/36 anonim ***** válasza:
Aki hülye, szenvedjen
2020. ápr. 27. 22:12
 18/36 A kérdező kommentje:
itt csak te szenvedsz ostobaságok erőltetésével
2020. ápr. 27. 22:18
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ellenzéki hazugságok"...

Én értelmes választ adtam neked a kérdésre, kifejtettem az álláspontom. Neked muszáj politikát vinni bele.

Palkovics amúgy sok egyetemet és a közoktatást is szétbarmolta, úgyhogy nem az ő világmegváltó terveire építenék.

2020. ápr. 28. 00:14
 20/36 A kérdező kommentje:
érteles válaszok? ostoba példák kitalálása mióta értelmes? arról meg nem én tehetek, hogy úgy viselkedsz mint jelenleg az ellenzék.
2020. ápr. 28. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!