Palkovics azt mondta hogy a munkanélkülivé vált takarító menjen el programozónak, s hogy a képzése 95-át támogatják. Lett ebből valami? Hol lehet ilyesmire jelentkezni?
Melyik ellenpélda? a Clean-code elvek, a tervezési minták, az adatbázistervezés fontos törvényei, esetleg térjünk át a kódkomplexitásokra? Ilyeneket nem tanítanak.
Ahogy azt sem, hogy a RAM vagy az SSD hogy működik.
"Vagy talán valaki elhinné, hogy 2 hónap alatt megtanítanak mindent úgy, mint egyetemen 4 év alatt?"
van egy ajánlatom. ezt most elfelejtjük s helyette mondhatsz két kisebb hülyeséget. gyanítom, hogy te magad se 2 hónap alatt tanultál meg mindent amit most tudsz de még a 4 év egyetem se volt elég. sőt minden kevés volt ezért kell ostobaságok kitalálásával másokat becsmérelned, hogy valakinek érezd magad.
"Melyik ellenpélda? a Clean-code elvek, a tervezési minták, az adatbázistervezés fontos törvényei, esetleg térjünk át a kódkomplexitásokra? Ilyeneket nem tanítanak.
Ahogy azt sem, hogy a RAM vagy az SSD hogy működik." és talán az egyetem első 2 hónapjában mindezt megtanítják? nem. na, ennyit ér a véleményed.
Oké: Codecool Frontend: 4 hónap (forrás: codecool.hu)
ugyanitt cloud admin: 3 hónap
hasonló a többi is.
Greenfox academy: szuperintenzív 5 hónap, vagy sima 10,5
de az csak heti 20 óra, lótúró... (forrás, greenfox honlapja)
Progmasters: 5 hónapos fejlesztői tanfolyam.
Ennyi idő semmire nem elég. Ennyi idő alatt egyetlen nyelvet sem lehet megtanulni rendesen, nemhogy a többi programozói szükségletet.
"Ellenzéki hazugságok"...
Én értelmes választ adtam neked a kérdésre, kifejtettem az álláspontom. Neked muszáj politikát vinni bele.
Palkovics amúgy sok egyetemet és a közoktatást is szétbarmolta, úgyhogy nem az ő világmegváltó terveire építenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!