Valaki segitene nekem ezt a feladatot megoldani?
Figyelt kérdés
1.Kérjünk be három egész számot és tároljuk el őket változókba.
2. Állapítsuk meg, hogy a három szám egy háromszög oldalainak hossza lenne akkor
szerkeszthető e belőle háromszög. Megjegyzés: A háromszög tetszőleges két oldalának az
összege mindig nagyobb mint a harmadik oldal.
3. Kérjünk be két egész számot (téglalap A és B oldala).
4. Számítsuk ki ezekből az adatokból a téglalap területét majd írassuk ki.
5. Számítsuk ki ezekből az adatokból a téglalap kerületét majd írassuk ki.
2020. ápr. 5. 17:32
1/6 anonim válasza:
Melyik részéhez kell segítség és pontosan mi a problémád?
2/6 anonim válasza:
A legeleje pofátlanul egyszerű, legalább állj neki és húzd ki a listából, amelyiket meg tudtad oldani.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyen bamba vagyok. Amit órákon meg jegyeztem és tanultam az elég kevés ahoz amit most el vár a tanárom.
2020. ápr. 5. 18:03
4/6 anonim válasza:
1. pl. int a = int.Parse(Console.ReadLine());
2. If szerkezet 3 ÉS feltétellel
3. ugyanúgy int.Parse
4.-5. szimplán Console.WriteLine és alapvető matematikai tudás, a képleteket használva kiírattatod a konzolra a végeredményt.
5/6 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Amit a tanár "elvár" azt bármely netes tutorial 10 perc alatt leírja. Ennél csak kb a hello world kiíratása az alacsonyabb szint...
6/6 anonim válasza:
Amúgy igen, ez még a bevezetésnek is a bevezetése. Változótípusok, változók deklarálása, bekérés, if, operátorok, ezek nagy része körülbelül az összes programozási nyelvben megegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!