Ezeket hogy célszerű megoldani? Fragment? (Adroid Studio - Kotlin)
Szóval a main activity-ben van egy recycleview, ami megjelenít 5-6 különböző képet egymás alatt és ezek szolgálnának menüként.
Viszont elég kezdő vagyok és nem nagyon tudom mi lenne célszerű, meg hogyan kell csinálni.
Azt szeretném elérni, hogy a menükre kattintva, mindig más és más oldalra vinne át.
Addig jutottam, hogy bármelyikre is rányomok, mindig ugyanarra az oldalra dob át.
Ekkor jött a probléma, hogy hogy tudok adni a recycleview-ban lévő képeknek különböző id-kat adni, hogy aztán mindegyiket más-más oldalra irányítsam megnyomásakor?
Vagy ez nem szükséges?
Esetlen hagyjam így, hogy mindegyik gomb ugyanoda visz át, de csináljak fragment-eket ami miatt "olyan lenne" mintha más oldalra vinne át? Az egyszerűbb lenne?
De itt megint problémám van, hogy hogyan érem el azt, hogy főoldalon megnyomott menü a megfelelő fragmenttel hozza fel az új oldalt? Vagyis nem tudom hogyan "idézzem meg" a recycleview-ban lévő menüket egyesével külön-külön, hogy dolgozásra bírjam.
Sajnos a neten nem igazán találtam még semmit, de folyamatosan keresgélek.
Tudnátok segíteni esetleg linkekkel/tippekkel, meg ötletekkel hol keresgéljek?
(Angol source jöhet)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!