Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet a jofogásba egy...

Hogy lehet a jofogásba egy olyean html kodot kuldeni, ami egy komplett hirdetésfeladást eredményez?

Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 12:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
na jo de be kell valahogy juttatni az adatokat. ár, cim, tárgy, a képek elérési utja...
2020. márc. 6. 16:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, ehhez kell utánanézned, hgoy mi is az a HTTP, mi is az a HTTP POST és hogy raksz össze form adatokat, pl:

POST / HTTP/2.0

Host: foo.com

Content-Type: application/x-www-form-urlencoded

Content-Length: 13

say=Hi&to=Mom

2020. márc. 6. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem jól értem bár szerintem igen - mivel kicsit összezavartak az előzők.

Te azt szeretnéd, hogy egy program kitöltsön helyetted hírdetéseket, és elküldje egy oldalnak?

Mert ez sima ügy.

Én chat-eket szoktam megb@$zni így xD

Azokhoz elég egy sima funkció javascriptben.

De van olyan bővítményem amik helyettem jelentkeznek be oldalakra.

Gond nélkül meg tudnám írni neked akármelyiket ha szeretnéd.

Nem rég írtam facebook-ra és gmail-re password cracket mint bővítmény Chrome-ba. Nem vagyok olyan okos h feltörje, és kellene hozá PHP is amit nem tudok, de arra elég ha felhasz. fiókját zárolja abszolút az oldal 24 órára.

Hogy működik?

Ciklusok vannak amik nem konkrét azonosítókat keresnek, hanem általam ellenőrzött állandő tartalmakat az input mezők html részén, és ha megtalálja az állításokat, akkor azokba a mezőkbe illeszt be adatokat, majd igen, képes gombot is kikeresni ami nem konkrétan button TAG és azt is megnyomja.

Szeretek kártékony szoftvereket írni =D Van kamu bitcoin oldalam is ahonnan ingyen jött a lé kis ideig =D

2020. ápr. 21. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!