Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet a jofogásba egy...

Hogy lehet a jofogásba egy olyean html kodot kuldeni, ami egy komplett hirdetésfeladást eredményez?

Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem itt te kevered a dolgokat. Hirdetés feladáshoz nem html-t kell küldeni.
2020. márc. 6. 12:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy látom application/x-www-form-urlencoded formátumban küldi az adatokat a böngésző, de nem egyszerre. Esetleg előfordulhat még JSON.

Persze lehet hogy van API-ja amivel partnerek tudnak feltölteni termékeket, de az is biztos hogy nem HTML-t vár.

2020. márc. 6. 12:15
 3/13 A kérdező kommentje:
apirol nem tudok, de akkor több lépcsőben mehet ilyesmi csak nem html koddal?
2020. márc. 6. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Sehogy. Keverjük a szezont a fazonnal.
2020. márc. 6. 12:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Több lépésben mehet úgy, hogy leutánzod azt amit a böngésző csinálna.

Bár nem a jófogással, de ingaltan hirdető oldalakkal csináltam ilyet, egy "közös" hirdetést töltöttem fel automatizálva különböző oldalakra, mindegyikre az aktuális oldal formját/formátumát használva (nem API).

Sima HTTP-nek kéne utánanézned, és hogy mi az a POST kérés. Illetve a választ nyilván fel kell dolgozni, ami néha html, néha json, de akármi lehet. Fidder a barátod (na meg a google).

Amúgy a jófogás felhasználói feltételeit nem olvastam le, de elég nagy esélyt látok rá, hogy ez ütközik vele, bár gondolom ez nem érdekel... engem sem érdekelt anno:) és nem is volt belőle probléma, mert azért nem olyan nagy ipari méretekben csináltam, csak saját lakást akartam eladni és szívás volt minden nap újra feltölteni, hogy lista elejére kerüljön. (Persze amúgy nem éri meg, fizetős csomag valószínűleg jóval olcsóbb mint amennyi munkaórát beletol az ember)

2020. márc. 6. 13:22
 6/13 A kérdező kommentje:
ezt amugy le tudják mérni? nem ugyanaz ez nekik, mintha a weblapot egér és billenyuhasználattal kezelném?
2020. márc. 6. 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyébként ha meg lehetne valósítani azt amit te elképzelsz, az azt jelentené hogy azzal a weblappal súlyos biztonsági problémák vannak.
2020. márc. 6. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha megfelelő sebességgel csinálod, akkor pont ugynaz mintha user csinálná.

Persze lehetnek védelmek, amikor pl egy capthat kell megoldani... de ha ilyen nicns, akkor nem lesz gond.

előző: Már mért lenne súlyos biztonsági probléma? Ez teljesen normális. Nyilván authentikálni ebben az esetben is kell, nem küldhetsz csak úgy be anonim módon egy hirdetést.

2020. márc. 6. 15:47
 9/13 A kérdező kommentje:

szerintem ők keverik a témát valami mással.

de ez nem azt eredményezi, hogy egyes muveleteket pillanatok alatt megtesz (pl.ár beirás, hirdetéscim, tárgy beirás, s pl. a felfele görgetésnél lehet időhuzást beprogramozni h embernek tunjön? mert igy simán lebukna a kod.

2020. márc. 6. 15:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát, igazából amit te szeretnél az mág egy másik út.

Persze lehet böngészőt is irányítani és karakterenként kitölteni a mezőket, de az én korábbi válaszaimban arra gondoltam, hogy magát a HTTP kéréseket küldöd csak el, ott nincs "kitöltés", hanem megy simán a kérés.

Ha a böngészőt irányítod, akkor lefutnak a böngészőben az esteleges javascriptek is, szóval ha ott van valami védelem, azt is megoldja. Viszont ha ilyen nincs, akkor sztem érdemesebb csak simán a HTTP kéréseket összerakni és csak azt szimulálni.

2020. márc. 6. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!