Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Idle-ben miért nem rajzolja...

Idle-ben miért nem rajzolja meg teljesen?

Figyelt kérdés

Itt megrajzolja teljesen:

[link]

Idle-ben meg kihagyja a középső karikát, azt írja, a 'vissza' nincs definiálva.

2020. márc. 2. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert a vissza nevű függvény nincs definiálva.

Van kozepre, van toltottkor, van kozepretoltottkor, és van uszogumi, de vissza az nincs.

2020. márc. 2. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Az oké, de két különböző rajzot ad az online és az Idle felületen
2020. márc. 2. 22:45
 3/8 A kérdező kommentje:
az online-nál ott van a fehér körív, az Idle-nél nincs
2020. márc. 2. 22:50
 4/8 A kérdező kommentje:
átmásoltam a kódot, elvileg ugyan annak kéne lennie a rajznak
2020. márc. 2. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig - ha kiiktatjuk a vissza függvényt, és erőltetjük, hogy ne zárja be az ablakot - eléggé hasonló kimenetet kapunk:

[link]

(Python 3.6.9 alól futtatva)

2020. márc. 2. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Átmásoltam, és most nálam is ugyan azt a rajzot adja ki, de eddig kajakra nem ugyan azt rajzolta.
2020. márc. 2. 23:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Megvan az oka. A tracer metódus valamiért nem engedte, hogy a közbenső fehér karikát megrajzolja. Nem tudom miért.
2020. márc. 2. 23:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az eredetiben nem szerepelt, de minden rajznál használom a tracer-t, hogy gyorsabban meglegyen, nem tudtam, hogy emiatt más lesz a rajz kimenetele.
2020. márc. 2. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.