Hogyan lehet szépen rendezni egy függvénykönyvtárban fellelhető iszonyatos overloadingot?
Sziasztok!
Van valami módja, hogy egy osztályon belül szépen csoportosíthassam egy függvény akár több száz változatát? Olyan értelemben kívánom őket csoportosítani, hogy könnyen elrejthetők/megjeleníthetők, esetleg egyszerre módosíthatók legyenek.
Köszönöm!
What? Nekem ez nem mond semmit...
Úgy fogalmazd meg, hogy nem tudjuk mire gondolsz. Vagy olvasd el úgy, hogy csak annyi információ áll rendelkezésre, amit írták.
Ilyet nem csinálunk, ez barbárság.
Szóval ha 1-100 db számot akarsz átadni egy függvénynek, akkor overload-olod 100 külön függvénybe??
Súlyos tervezési hiba van nálad.
A probléma mélyebb ismerete nélkül nem tudunk tanácsot adni.
Félreérthető voltam, elnézést.
Arról lenne szó, hogy egy függvénynek - mely különféle számokkal dolgozna - el szeretném készíteni több változatát, hogy minden egész-, és lebegőpontos változótípussal működjön, továbbá egyes paraméterek elhagyhatók, vagy opcionálisak lehessenek.
Tehát lenne x függvény, különböző változótípusoknak, és ezeknek egyenként y változata, amelyek különböző argumentumokat birtokolnak.
Így összesen x*y variációt kéne lekódolnom és kezelnem, ami elég sok, ezért gondoltam, hátha lehet őket valahogy rendezni a fejlesztői környezetben (esetemben Vs).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!