Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Budapesten mennyire gyakori a...

Budapesten mennyire gyakori a nettó milliós fizetés fejlesztőkent?

Figyelt kérdés

Milyen minimumi életkor/tapasztalat kell hozzá? Hol adják meg inkább kis cégek vs nagy multik?

Mikyen

2020. jan. 4. 10:00
 1/6 A kérdező kommentje:

Basszus véletlen korábban elküldtem:

Milyen technológiákkal könnyű elérni?

Tud esetleg valaki konkrét cégeket?

2020. jan. 4. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Netto 1M sehol
2020. jan. 4. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Vezető fejlesztőként szinte bármelyik komolyabb multinál adnak ennyit.
2020. jan. 4. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

Seniorként is lehet ennyit keresni, 1.5-6 milla bruttóig szoktam bérsávokat látni, az milla nettó körül van szerintem.

Ha az egyéb juttatásokat is bele vesszük, akkor lehet jóval többet is igazából, bár tény, hogy jó fejlesztőnek kell lenni hozzá.

2020. jan. 4. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
16%
Nettóban nagyon ritka, de bruttóban is expertnek kell lenned hozzá.
2020. jan. 4. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nettóban nagyon ritka, de bruttóban is expertnek kell lenned hozzá."

Azért nem mondanám feltétlen hogy ritka, de érteni kell hozzá és egy nevesebb céghez kell menni.

Egyébként szerintem az elmúlt 6-7 évben kezdett el jelentősen nőni a fizetések, mikor minden cég rájött, hogy mennyivel olcsóbb itt és indiába a munakerő.

Ilyen bruttó 7-900 ezer azért elérhető szokott lenni és meglepő módon vannak már juniorok is akik ezt kapják. Baráti társaságomat megnézve ilyen 2 év tapasztalattól már kapnak ilyeneket.

2020. jan. 5. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!