Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Rossz magyarul programozni?

Rossz magyarul programozni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a változók magyarul vannak.

Valaki azt mondta, hogy normális tanár ilyenért megbuktatna. De mi órán is magyarul csináljuk.

Meg nem értem, nem teljesen mindegy, hogy milyen nyelven csinálom, úgyse nézi meg senki a tanáron meg rajtam kívül.

Aki profi, az mindent angolul nevez el?

2019. dec. 31. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De hasznos olvasgatni ilyen dolgokról, nekünk soha nem mondták el ezt egyetemen, sok dologra azért talál rá az ember, mert nézelődik ilyen platformokon. De most, hogy így elolvastam a válaszokat, tök logikus, nem is tudom miért nem jön rá magától az ember.
2020. jan. 2. 01:49
 12/12 anonim ***** válasza:

#9: Régen rossz, ha egy ilyen projekthez nincs lefektetve a terminológia, és szótárakat meg Wikipédiát kell bújni ahhoz, hogy el tudj nevezni valamit. Egy ilyen projektnek nem jósolnék hosszú jövőt.

#6: Azért ezt nem kell olyan szigorúan venni, de tanulás közben is előbb-utóbb át kell állni.

Kedves kérdező, oktatófüggő, hogy ki melyik nyelvet használja. A vállalatoknál pedig a már meglevőhöz kell alkalmazkodni, illetve ahhoz, ami meg van írva a nagykönyvben.

2020. jan. 2. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!