Visual Basic-ben lehetséges ez? (többi lent! )
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e megprogramozni Visual Basic program nyelven, hogy ha van valami (majd bővebben kifejetem) akkor autómatikusan írjon egy ":"-ot? Mert azt akarom megcsinálni, ha a TextBox1 szövegénak a hosszúsága = 2 vel akkor íjon egy ":" ot. Annyi kész van, hogy: If TextBox1.Text.Lenght = 2 Then
(és ide kene irni azt, hogy ugye írjon mögé egy ":" ot) Kérlek írjátok le, hogy melyik parancsal lehet ezt megcsinálni. A normális válaszokat előre is köszönöm!
csak tippelek, de mondjuk Textbox1.Text += ":"
vagy
Textbox1.Text = Textbox1.Text + ":"
Remélem ez elég autÓmatikus.
#8: Persze, de akkor mi lesz majd, ha vektorokkal vagy tömbökkel kell dolgoznia? Ha egyszerű adatbővítés nem megy neki, akkor nem gondolom, hogy egyből objektumokkal kell dolgoznia.
Mellesleg egy kezdőtől azért nagyobb alázatot várnék... Mindhárom eddigi kérdése alatt segítettünk neki, amire a válasz egy odaböfögött "nem kell már írni, megoldottam" volt. Ugyanezt kaptam privátban is tőle, amikor elküldtem neki egy teljes megoldást cakk-pakk...
#9: Nem vagy a gyámja, sem a "gazdája", hogy ilyenek miatt aggódj. ;) Tudom imádni az ilyen istenkomplexusos tagokat, akik "betegre aggódják magukat" a kérdező fejlődése miatt, de letörne a kezük, ha emberi módon segítenének.
Mi lesz vele a vektoroknál? Mi lenne? Vagy megérti, vagy nem. Aztán vagy kérdez, vagy nem. Bár szerintem ezek után hatszor is meggondolja, hogy itt kérdezzen-e. Ha egyáltalán el akarja érni azt a szintet. Miért kéne lenéznünk azt, ha valaki csak kicsit játszadozni akar, és nem akar mondjuk profi játékfejlesztő lenni? Ha ennyire zavar, hogy egy kezőknek és laikusoknak szánt kérdező oldalon kezdők és laikusok kérdeznek, akkor lehet, hogy nem ezt az oldalt kellene nézegetned. Vagy egyszerűen próbálj meg idegroham nélkül továbbgörgetni, ha egy kérdés nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!