Ezt hogy lehet megoldani?
létrehoztam egy wpf projektet és van egy gomb meg egy label rajta na most olyat szeretnék hogy egy gomb segitségével váltogatni szövegek között tehát rákantittok
label.content="22"
label.content="33";
ezek jelennék meg kattingatással hol ez hol az?
Ha VisualStudio-ban készíted és a felületen rákattintasz a gombodra 2x, akkor automatikusan implementál egy OnClick eseményt. Abba kell megírnod a kódod, amivel váltogatod a szöveget.
Ha nem Visual Studioban készíted, akkor neked kell implementálni az eseményt is, amit ez alapján el tudsz végezni: [link]
private void Button_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{if (texbox.Text.ToString() == "1")
{
texbox.Text = "2";
}
else
{
texbox.Text = "1";
}
}
ezt csináltam ha rákattintok hol az 1 hol 2 mutattatja hogy lehet még többet hozzá rendelni ha még hozzá rendelek if else elágazást más értékekkel akkor az utobbi fog lefutni hogy lehet hogy 4 érték között lessen váltogtani egy gombbal ? visual studio-val készitettem
Nem tudom, hogy jó, e fejből írtam:
Egyébként ha ezzel problémák vannak akkor még nagyon nagyon az elején vagy. Tanuld meg az alapok alapjait először.
Nekem még mindig kínai, hogy mit szeretnél, de ha jól értem a meglévő szöveghez akarsz hozzáfűzni további karaktereket?:
texbox.Text = texbox.Text + "2";
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!