Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezt hogy lehet megoldani?

Ezt hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés

létrehoztam egy wpf projektet és van egy gomb meg egy label rajta na most olyat szeretnék hogy egy gomb segitségével váltogatni szövegek között tehát rákantittok

label.content="22"

label.content="33";

ezek jelennék meg kattingatással hol ez hol az?

2019. dec. 14. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy kattintáskor cseréled a label szövegét a másikra.
2019. dec. 14. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Ha VisualStudio-ban készíted és a felületen rákattintasz a gombodra 2x, akkor automatikusan implementál egy OnClick eseményt. Abba kell megírnod a kódod, amivel váltogatod a szöveget.

Ha nem Visual Studioban készíted, akkor neked kell implementálni az eseményt is, amit ez alapján el tudsz végezni: [link]

2019. dec. 14. 10:07
 3/7 A kérdező kommentje:

private void Button_Click(object sender, RoutedEventArgs e)

{if (texbox.Text.ToString() == "1")

{

texbox.Text = "2";

}

else

{

texbox.Text = "1";

}

}

ezt csináltam ha rákattintok hol az 1 hol 2 mutattatja hogy lehet még többet hozzá rendelni ha még hozzá rendelek if else elágazást más értékekkel akkor az utobbi fog lefutni hogy lehet hogy 4 érték között lessen váltogtani egy gombbal ? visual studio-val készitettem

2019. dec. 14. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most próbáld meg magyarul is.
2019. dec. 14. 12:23
 5/7 A kérdező kommentje:
tehát azt akarom hogy az adott texbox-ba jo modositottam a label-t texbox-ra hogy amikor rákattintok a gombra töbször akkor ne egy értéket jelenitsen meg hanem többet tehát váltogatni szeretnék több szöveget hozzá akarok rendelni csak ezt hogy kell megoldani?
2019. dec. 14. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy jó, e fejből írtam:

[link]

Egyébként ha ezzel problémák vannak akkor még nagyon nagyon az elején vagy. Tanuld meg az alapok alapjait először.

2019. dec. 14. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Nekem még mindig kínai, hogy mit szeretnél, de ha jól értem a meglévő szöveghez akarsz hozzáfűzni további karaktereket?:

texbox.Text = texbox.Text + "2";

2019. dec. 14. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!