Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy tudok restapihoz én is...

Hogy tudok restapihoz én is ilyen url-t készíteni?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt egy youtube videós csinálta, de ugye én ezt nem tudom felhasználni, mert én nem ilyen adatokkal szeretnék dolgozni.

2019. dec. 9. 01:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2019. dec. 9. 04:58
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Ezt JSON apinak hívják.
2019. dec. 9. 07:43
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem REST API, csak egy statikus json fájl. Ha REST lenne, akkor a backend generálná le a response-t, és azt küldené el, nem egy statikus fájlt. Milyen programnyelvben gondolkozol?
2019. dec. 9. 07:46
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
wtf
2019. dec. 9. 08:20
 5/16 A kérdező kommentje:
az, hogy a program kódban van egy olyan rész, hogy String URL = " [link] és ez helyére én mit írjak akkor?
2019. dec. 9. 09:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
String URL = "szilvasbuktat.mert.azt.szeretem";
2019. dec. 9. 11:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#5 Melyik kódban, milyen kódban? Amit te linkeltál az egy json fájl elérési útja, ami láss csodát, visszaad egy json fájlt. Milyen kódról beszélsz te? Mit akarsz egyáltalán elérni? Könyörgöm, próbálj már meg értelmes válaszokat adni, mert így a jó ég sem fogja tudni, hogy mit akarsz.
2019. dec. 9. 12:14
 8/16 A kérdező kommentje:

Hát egy ilyen linket szeretnék berakni a helyére, csak más paraméterekkel, egy c# win formba van írva.

Bocsi, ha nem érthetően válaszolok, csak még nem nagyon értem ezt az egészet.

2019. dec. 9. 13:48
 9/16 A kérdező kommentje:

Tehát ne ez legyen benne:

[{"id":2,"name":"Homer Simpson","email":"homer@email.com","nationality":"United States of America"},{"id":3,"name":"Adam Smith","email":"adam@email.com","nationality":"Scottish"},{"id":4,"name":"Lemmy","email":"lemmy@email.com","nationality":"British"},{"id":5,"name":"Dame Edna Everage","email":"dameedna@email.com","nationality":"Australian"}]

Hanem ez:

[{"id":2,"name":"Renault","color":"green","size":"200"},{"id":3,"name":"Audi","color":"white","size":"240"}]

2019. dec. 9. 13:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sincs semmi értelme.
2019. dec. 9. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!