993 kérdése:
Hogyan lehet saját betű családot készíteni androidra, és alkalmazni egy billentyűzetben?
Figyelt kérdés
Saját magam szeretném meg rajzolni a betűket és egy android billentyűzeten kicserélni az alap betűkkel! Már találtam egy alkalmazást ami ezt csinálja de túl bonyolult kezelni ráadásul nem is működik, ezért inkább programozás útján szeretném megvalósítani. vagy a rendszerbe lévő betűket szeretném módosítani vagy létrehozni egy saját billentyűzetet! De hiába keressgélek a témában nem találok semmit erről és magam sem tudtam rájönni hogy hogy kell! Szóval hogyan tudok egyedi betűtípust létrehozni és alkalmazni androidon (9+ one)2019. nov. 23. 05:53
2/5 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy ez egy kicsit nehéz feladat lesz, ha még a billentyűzet és betűtípus közti különbség is homályos számodra?
3/5 anonim válasza:
A font editálás elég nehéz dolog. Tipográfiai ismereteket igényel és ráadásul egy nagyon fárasztó, körülményes munnka.
4/5 anonim válasza:
Talán azért volt neked bonyolult, mert tényleg bonyolult.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem okoskodást kértem hanem segítséget! A betű típusok már megvannak komplett abc és a számok is 0-9 szóval csak a kéne hogy tudjak vele írni! Csak azt nem tom. hogyan rakjam bele a rendszerbe a betűtípust hogy felismerje! mert egyébként már a billentyűzet meg van csak hiába jelzi ki a billentyűzet az én betűtípusom, írásnál már a szimpla latin karakterek jelennek meg!
2019. nov. 23. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!