Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Weboldalt milyen programmal...

Weboldalt milyen programmal lehet készíteni?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el HTML-t tanulni és szeretném ezt a tudást későbbiekben a gyakorlatban is alkalmazni. Ehhez milyen ingyenes alkalmazást tudtok?
2019. nov. 2. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Notepad ++, Visual Studio Code
2019. nov. 2. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a VS code-ot tudom javasolni.
2019. nov. 2. 18:04
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. Én eddig pyCharmot használtam pythonhoz és Visual Studio Proffesionalt C#-hez. A sima és a code között mi a különbség?
2019. nov. 2. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

a code nyílt forráskódú fapadosabb comunity fejlesztett ide, van linux változata és sok pluginnel szinte minden ismertebb nyelvet támogat

kezdetnek tökéletes amúgy a notepad++

2019. nov. 2. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
atom, vagy sublime kodszerkeszto
2019. nov. 2. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

Válassz egy szimpatikus nyelvet az oldal szerver oldal back-end programozásához (Java, .NET, Php), válassz ki egy front end JS frameworkot (Vue, Angular, React), kezdj el egy jó kurzust és csináld végig.

Nekem ez lenne a sorrendem ha újrakezdhetném:

1. Egy max 15 oldalas leírás a webalkalmazások születéséről, miértjükről, felépítésükről és az alapfogalmakról

2. HTML, tagek begyakorlása

3. CSS kódok alap szinten

4. Bootstrap

5. Függőségkezelők közül az egyik (npm, yarn, maven stb)

6. git

7. a korábban említett egyik fő nyelv gyakorlása

8. alap kis házi barkács honlapok csinálása a fejlődésed miatt

9. eldöntöd, hogy tovább

puszi

2019. nov. 2. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
utolsó vagyok: természetesen a fejlesztőkörnyezeted a Jetbrains nevű cég termékeiből válaszd ki, vagy Visual Code. Másra rá se nézz, mert nincs értelme, és sehol nem haználnak mást cég szinten. Egyet max kettőt zsigerből tanulj be, gyorsbillentyűkkel mindennel.
2019. nov. 2. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Ez a kijelentésed: " és sehol nem haználnak mást cég szinten" elég erős... Azért még használnak mást is cégek... Pl a sima Visual Studiot....
2019. nov. 3. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

# 8

A Visual Code egy univerzális fejlesztőkörnyezet majdnem mindenre, a Visual Studio pedig .NET specifikus. Nyilván aki .NET-ben fejleszt az Visual Studiot fog használni, de annak nem is fog kelleni más, mivel az arra tökéletes.

2019. nov. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!