Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol találhatnék embert, aki...

Hol találhatnék embert, aki megcsinál egy egyszerű iOS alkalmazást Xcode-ban némi pénzért?

Figyelt kérdés
Szerintem egy tapasztalt fejlesztőnek ez kb 2 órás munka lenne. 4-5 ezer Ft-ra gondoltam, ennyiért gondolom lehetne találni embert, csak nem tudom hol. A freelancer.com jó lehet? Igaz ott nem nagyon láttam iOS munkákat.
2019. nov. 25. 11:50
 1/10 Gugu Gabor ***** válasza:
39%

Nem kötözködésből de a 2 óra az hogy jött ki..?

A 4-5000ft ért nem fogsz tapasztalt fejlesztőt találni

2019. nov. 25. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Ennyi pénzért tapasztalt fejlesztő ki fog téged röhögni, főleg, hogy az a kb 2 óra lesz több is.
2019. nov. 25. 12:02
 3/10 A kérdező kommentje:

nem kell igényes munka, csak legyen valami, a kutya nem fogja használni az alkalmazást :D

kell egy gomb némi funkcionalitással meg egy regisztrációs űrlap és kb ennyi, ha valakinek van tapasztalata Xcode-ban az 2 óra alatt összerakja még ha csak hanyag módon is

2019. nov. 25. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

4-5 ezerért ma már senki nem áll szóba veled.

Attól hogy te ennyit szánnál a dologra, még nem azt jelenti hogy meg is fogják csinálni.

Mérnök informatikus sógorom 10ezer/óra amiért dolgozik, napi 10-14 órákat annyira tele van melóval.

2019. nov. 25. 12:15
 5/10 anonim ***** válasza:
27%

"kell egy gomb némi funkcionalitással meg egy regisztrációs űrlap és kb ennyi, ha valakinek van tapasztalata Xcode-ban az 2 óra alatt összerakja még ha csak hanyag módon is"

Nyilván a regisztrációs form is csak a levegőben lóg, véletlenül sem valamilyen backend-del kommunikál. A némi funkcionalitás hol helyezkedik el a "piros popup" és az "űrhajó életfenntartó rendszere" között?

Amit akarsz az a legrosszabb esetben is 1-2 nap lesz, bár semmilyen tapaszt fejlesztő nem fogja vállalni, hogy kiimádkozza belőled 2 óra alatt 4 ezerért, hogy mit akarsz és meg is csinálja.

2019. nov. 25. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
50 ezertől kezdve kezdem el felnyitni a laptopomat.
2019. nov. 25. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
9%

Érdekes, szóval itt valakinek a haverja 10 000Ft/óra-ért dolgozik, és neki is két nap, naponta kb. 12 órát dolgozik, mert teli van szegény..., szóval 240 000Ft-ért megcsinálja??? :-)

Nevetséges!

Én ingyen megcsinálom! ...csak szórakozásképpen! :-)

2019. nov. 25. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

Nem értem miért van itt lepontozva mindenki...

4-5 ezer forint / óra reális, de még lehet az is kevés.

Az órát meg nem te fogod megmondani.

2019. nov. 25. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
25%

#8 azért vannak lepontozva az emberek, mert az olyan szerencsétlenek mint a #7, azt se tudják merre van az előre. Plusz sokan irigyek is.

Azt hiszik magukról, hogyha le tudnak frissíteni egy UEFI-t akkor ők már képzett informatikusok.

Azt sem értem, hogy pl. a #7 minek játssza az agyát? Ha annyira segíteni akarna akkor nem ide irkál hanem privátban lerendezi a kérdezővel.

De nem, neki jobb inkább kiforgatni azt amit leírtam. Nem haverom hanem családtag, testvérem férje.

Nem egy mezei rendszergazda aki windowsokat telepítget a helyi önkormányzatnál, hanem szoftverfejlesztő mérnök, 3 diplomával.

Egy pszichológus is simán elkér 10-15 ezret egy órára, akkor egy olyan embere aki élete nagy részében tanulással töltötte az idejét, miért ne kérhetne el ennyit ha simán kifizetik?

Attól hogy 12 órákat dolgozik az agyával a gép előtt, még nem azt jelenti hogy mind a 12 óra kiszámlázott munkaóra, amiből még le is adózik.

Azt hittem ez egyértelmű (nyilván csak annak aki ebben dolgozik)

Elmondom ez még morzsának számít, ha a külföldi IT mérnököket nézzük.

Ismerek olyat aki a Toyota-nak dolgozik, motor(már elektromos is)/üzemanyag vezérlő rendszereket terveznek, havi 5-6 milliót keres, 50+ éves ember.

Teljesen más, egy akár több évtizedes múlttal rendelkező mérnök, meg egy az egyetemen frissen végzett pályakezdő. Lehet hogy ő gyakorlásból megcsinálja pár ezerért, de ne hasonlítsuk már egy szoftverfejlesztő mérnökhöz.

2019. nov. 25. 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:
43%
9#: Eseti fejlesztés (ilyen lenne ez is), simán lehet 50 ezer óránként, de akár még ennél is több.
2019. nov. 25. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!