Ismerősökkel programozókkal közvélemènyekre vagyunk kíváncsiak minden korosztályból. Ti milyen oldalt, alkalmazást szeretnétek, hogy "létezzen"?
Mobiltelefon:
Hétvégi, szabadidős és egyéb programokat ajánló alkalmazás, mely az egész ország területéről ajánl programokat, de be is lehessen állítani az ajánlott régiót.
Számítógépre:
Driver-kereső program (ami naprakészen megpróbál minden eszközhöz letöltendő driver-t keresni, nem rakja fel automatikusan csak megmutatja) bár van hardver-diagnosztikai program, de pontosan az se mutatja meg.
😂
Bármi jöhet. Sok fajta startupban benne voltunk, de mindegyik egy kis unaloműzésre épült. Reklám bevételekből keressük meg a pénzt, de most össze is jött egy nagyobb összeg egy komolyabb szándékú/ kiadást igénylő appot vagy oldalt tervezünk. Nem fizetős, és reklám mentes lesz
Én inkább megszüntetnék egy csomó oldalt, kezdeném a Facebook-al... :-)
Az embereket írni, olvasni, számolni kellene megtanítani, de a gondolkozás sem ártana! :-)
Univerzális szoftvert szeretnék, amely minden lakossági ügyintézést végtelenül leegyszerűsít. Kb csak annyi legyen benne, hogy beadom az igényemet és 1 órán belül megkapom a várt eredményt. Nem emberi munkaerővel működik, mindent magától csinál. Minden szükséges adatot összeszed rólam, nincs szükségem papírokkal szaladgálni mindenhová, nem szükséges kitalálni, hogy ha én x dolgot akarok, akkor y helyre kell mennem. Ja, és ne olyan legyen, mint az ügyfélkapu. Végtelenül egyszerűsítsétek le, olyan szintre, amit egy átlagos ember megért, akinek nincs egyetemi diplomája. V2.0-s frissítés, terjesszétek ki az EU területére, V3.0-ban pedig világszintű legyen (jó Észak-Koreát nem fontos belevenni, ez csak egy kis figyelmesség az ügyfél részéről).
Jó munkát!
ui.: Ja igen, bővíthető is legyen, a társadalom fejlődik, lehetőség legyen hozzáilleszteni az alkalmazást.
ui2.: említettem, hogy ne emberi munkaerővel működjön. Az sem ártana, ha ettől azok akiktől elveszi a munkát, továbbra is el tudnák tartani a családjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!