Hol tudnék más programozókkal megismerkedni?
Kezdő "programozó" vagyok és úgy érzem sokat segítene a tanulásban, ha megismerkednék nálam régebb óta programozó emberekkel. Nem ragaszkodom hozzá, hogy magyar legyen.
Elég hülye kérdés, de nem tudom hogy, főként hol kéne keresgélnem. Arra gondoltam hogy szétnézek IRC-n de ott valószínüleg nálam sokkal profibb programozók vannak és nincs idejük velem sz*rakodni. Olyan embert kéne találnom aki segítene ha elakadok valami projectben vagy bevezet a projectekbe amin éppen dolgozik. 17/F
Ismerkedés szó jelentése: Közelebbi viszonyba lépés oly emberekkel, kik előbb idegenek voltak reánk nézve.
Azért nem élettársi viszonyra gondoltam.
nos sokan csak szexet keresnek, nem élettársi kapcsolatot.. max fizetnének neked a tudásukkal..
viccet félretéve attól függ, hogy miben programozol, de én fórumokat ajánlanék, ahol több emberrel tudsz egyszerre beszélni, ha meg vki szimpatikus akkor tartjátok a kapcsolatot más csatornákon is.
SimkoL:
Köszönöm, de sajnos én csak a Java-t használom és legfeljebb a c++ -ról van némi előismeretem. Nyelvek között nem szeretnék nagyon váltogatni, mert szeretnék egy nyelven először tűhetően programozni.
Pl. itt. Vagy Facebook csoportokban például. Én bent vagyok 2 prog csoportban is, ha gondolod, küldd el priviben a profil linked és meghívlak. Az egyik egy nagyobb csoport, a másik egy kisebb, családiasabb, ~20 taggal.
Egyébként Java-ban én is tudok segíteni, ahogy időm engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!