Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol tudnék más programozókkal...

Hol tudnék más programozókkal megismerkedni?

Figyelt kérdés

Kezdő "programozó" vagyok és úgy érzem sokat segítene a tanulásban, ha megismerkednék nálam régebb óta programozó emberekkel. Nem ragaszkodom hozzá, hogy magyar legyen.

Elég hülye kérdés, de nem tudom hogy, főként hol kéne keresgélnem. Arra gondoltam hogy szétnézek IRC-n de ott valószínüleg nálam sokkal profibb programozók vannak és nincs idejük velem sz*rakodni. Olyan embert kéne találnom aki segítene ha elakadok valami projectben vagy bevezet a projectekbe amin éppen dolgozik. 17/F

2014. nov. 18. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. nov. 18. 12:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Ismerkedés szó jelentése: Közelebbi viszonyba lépés oly emberekkel, kik előbb idegenek voltak reánk nézve.

Azért nem élettársi viszonyra gondoltam.

2014. nov. 18. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

nos sokan csak szexet keresnek, nem élettársi kapcsolatot.. max fizetnének neked a tudásukkal..

viccet félretéve attól függ, hogy miben programozol, de én fórumokat ajánlanék, ahol több emberrel tudsz egyszerre beszélni, ha meg vki szimpatikus akkor tartjátok a kapcsolatot más csatornákon is.

2014. nov. 18. 12:51
 4/8 SimkoL ***** válasza:
Pascal, Delphi és C++ amiben tudok neked segíteni a .NET-es nyelveket nem szeretem, bár megértem. Nyugdíjasként ráérek, főleg télen. Már csak hobby az egész, néha egy-egy felmerülő problémára [link] írok programot.
2014. nov. 18. 13:47
 5/8 A kérdező kommentje:

SimkoL:

Köszönöm, de sajnos én csak a Java-t használom és legfeljebb a c++ -ról van némi előismeretem. Nyelvek között nem szeretnék nagyon váltogatni, mert szeretnék egy nyelven először tűhetően programozni.

2014. nov. 18. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Én éppen javában és androidban szívatom magam :)
2014. nov. 18. 15:04
 7/8 A kérdező kommentje:
6: Na, ennek örülök. És mióta, ha szabad megkérdeznem?
2014. nov. 18. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Pl. itt. Vagy Facebook csoportokban például. Én bent vagyok 2 prog csoportban is, ha gondolod, küldd el priviben a profil linked és meghívlak. Az egyik egy nagyobb csoport, a másik egy kisebb, családiasabb, ~20 taggal.

Egyébként Java-ban én is tudok segíteni, ahogy időm engedi.

2014. nov. 18. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!