Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Php foreach loop nem irja ki...

BTzone509 kérdése:

Php foreach loop nem irja ki az adatbazis ertekeit?

Figyelt kérdés

Warning: Invalid argument supplied for foreach() Elmeletileg azert van mert nem type of array de nem vagom 20 perce meg mukodott.

[link] line 135

2019. nov. 13. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
var_dumpold ki a $flights értékét, akkor megmutatkozik a hiba.
2019. nov. 13. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
illetve jó lenne tudni mit csinál a fetchAll()
2019. nov. 13. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

A $conn az include-olt fájlban van megadva?

Aztán 4-es sor: if ($_POST) ebben nem vagyok biztos, hogy ez így helyes, és azt a működést produkálja, ami neked kell, helyette

$_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST'

Utána: ki kéne még a lekérdezés közben írnod az elemszámot, amit a lekérdezés visszaad, mert lehet hogy az a hiba, hogy nincs ilyen feltétellel rekord az adatbázisban.

if(is_array($flights) ez totál felesleges, ez mindig igaz, mert te hozod létre a fetch-csel annak, ha üres, akkor is array.

|| is_object($flights) ez aztán végképp minek? És ha objektum? Attól még nem biztos hogy lehet iterálni rajta. Azt az egész if-et szedd ki a búsba.

2019. nov. 13. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

még egyszer az utolsó vagyok:

$flights = ""; ha nem működik a fetch, akkor string marad, inkább legyen

$flights = array();

2019. nov. 13. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen a conn included. Az IDE-vel volt valami.. clonoztam a git repot mefint push utan es mukodott! Koszonom a valaszokat!
2019. nov. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!