Darika185 kérdése:
C#-ban készítettem egy form1-et ezen a form1-en található egy "aktiválás" checkbox amit ha akitválni akarunk nyit egy form2-őt itt pedig kér egy bejelentkezést. Tehát bejelentkezéshez kötött lenne az aktiválás? (acces adatbázis alapján)
Figyelt kérdés
Hogyan tudom megírni, hogy ha a bejelentkezés jó volt (felhaszn., jelszó rendben) térjen vissza a form1-hez és legyen aktív a checkbox?2019. okt. 24. 17:11
1/2 Gugu Gabor válasza:
checkboxnak van szerintem eseménykezelője
2/2 anonim válasza:
Csekkold ezt, keresd meg azt a propertyt vagy metódust ami kell: [link]
Majd Googleben ennek néz utána: MVC architektúra
A jelszóval most nem farasztalak, hogy hogyan kezeld biztonságosan a kódban. Ennek is olvass utána.
Bűn lenne konkrét megoldást küldeni. Mert budos eletbe nem leszel jó koder ha minden megoldast eléd raknak neked. Vért kell pisilni néha... Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!