Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet egy weboldal...

Hogyan lehet egy weboldal bemeneti mezőire hivatkozni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van egy weboldal amire én egy adatbázisból vagy egy programból szeretnék adatokat feltölteni egy weboldal mezőire. A kérdésem az lenne, hogy egy programból hogyan hivatkozok egy bizonyos input mezőre vagy hogyan tudnám összekapcsolni? Az oldal nem az enyém, csak a munkámhoz kell.

2019. okt. 6. 11:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Azaz olyan programot akarsz írni amelyik kitölt egy webes formot, majd elküldi?
2019. okt. 6. 11:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2019. okt. 6. 14:22
 3/15 anonim ***** válasza:
Milyen nyelven?
2019. okt. 6. 19:38
 4/15 A kérdező kommentje:
C#
2019. okt. 6. 20:24
 5/15 anonim ***** válasza:
HTML/http alapok megvannak?
2019. okt. 6. 20:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen
2019. okt. 6. 20:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor mi itt a kerdes? :D
2019. okt. 6. 21:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Egy olyan programot szeretnék írni, amit ha lefuttatok akkor egy internetes oldalt kitölt. Például: Ha elindítom a programot és megadom neki a programon belül az értékeket, akkor az alapján lépjen be pl. a gmail regisztrációs oldalára és csináljon nekem egy új e-mailt. Ez a tömör lényege. Tudom, rossz példa mert eleve nem ezt akarom és ott a szűrők miatt úgy sem lehetne.
2019. okt. 6. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Irod, hogy megvannak a HTML/HTTP alapok, akkor konkretan hol akadtal el??!
2019. okt. 6. 21:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Ott akadtam el, hogy nem tudom milyen névteret vagy milyen osztályt használjak arra, hogy hivatkozni tudjak a weboldalra. Azt se tudom, hogy van-e erre valami beépített metódus vagy bármi a C#-ban.
2019. okt. 6. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!