Hogyan lehet egy weboldal bemeneti mezőire hivatkozni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van egy weboldal amire én egy adatbázisból vagy egy programból szeretnék adatokat feltölteni egy weboldal mezőire. A kérdésem az lenne, hogy egy programból hogyan hivatkozok egy bizonyos input mezőre vagy hogyan tudnám összekapcsolni? Az oldal nem az enyém, csak a munkámhoz kell.2019. okt. 6. 11:24
1/15 anonim válasza:
Azaz olyan programot akarsz írni amelyik kitölt egy webes formot, majd elküldi?
2/15 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2019. okt. 6. 14:22
4/15 A kérdező kommentje:
C#
2019. okt. 6. 20:24
6/15 A kérdező kommentje:
Igen
2019. okt. 6. 20:49
8/15 A kérdező kommentje:
Egy olyan programot szeretnék írni, amit ha lefuttatok akkor egy internetes oldalt kitölt. Például: Ha elindítom a programot és megadom neki a programon belül az értékeket, akkor az alapján lépjen be pl. a gmail regisztrációs oldalára és csináljon nekem egy új e-mailt. Ez a tömör lényege. Tudom, rossz példa mert eleve nem ezt akarom és ott a szűrők miatt úgy sem lehetne.
2019. okt. 6. 21:13
9/15 anonim válasza:
Irod, hogy megvannak a HTML/HTTP alapok, akkor konkretan hol akadtal el??!
10/15 A kérdező kommentje:
Ott akadtam el, hogy nem tudom milyen névteret vagy milyen osztályt használjak arra, hogy hivatkozni tudjak a weboldalra. Azt se tudom, hogy van-e erre valami beépített metódus vagy bármi a C#-ban.
2019. okt. 6. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!