Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire ment nektek nehezen...

Mennyire ment nektek nehezen a programozás mikor elkezdtétek?

Figyelt kérdés

A LEGESLEGELEJÉN volt nagyon "kínlódásos" szakasz,hogy akár órákat (napokat????) eltöltötettek egy feladattal és már "idegbajt" kaptatok?

+1Mennyire megy MOST a programozás, hány év telt el azóta mióta elkezdtétek?

2019. okt. 27. 23:02
 1/5 Gugu Gabor ***** válasza:

még anno assemblyvel kezdtem... nem mondom hogy marha egyszerűen ment sőt :)

Mostanában kétségbe nem esek igaz már nem is assemblyzek... olyan 15 éve kezdtem.

Egyébként:

[link]

Különösen a pénteken még működött részt ajánlom figyelmedbe :)

2019. okt. 27. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Aki nem ragad le mechanikusan betanult típusfeladatoknál, annak mindig is lesz olyan, hogy egy-egy problémával jópár órát sz*pni fog, mire eredményre jut. Nyilván nem olyasminél, amiket már ezerszer megcsinált, hanem ha valami új dologba kezd bele.
2019. okt. 27. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindig új dologba kezdtem bele, "programozni" 2 éve kezdtem, sehogy se ment semmi, persze ehhez az is hozzátett, hogy javában kezdtem egy játékszerver apijával, mindenhonnan csak másoltam a kódot. Ez az időszakom fél évig tartott, utána beláttam, hogy a meglévő tudasommal a programozást sima javában, bármilyen nagyobb API nélkül folytatom, egy évig programoztam a "sima" javaban, utána mintha megtaltosodtam volna, egymás után értettem meg a programnyelveket, pl PHP, javascript elkezdődtek a nagyobb projektjeim, először egy 2Ds játékot csináltam bármilyen game engine nélkül javában, utána volt egy rakat webes projektem, most egy androidos chat appot fejlesztek.
2019. okt. 28. 06:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát kb szinte semmit nem tudtam.

Aztán most egy év után, minimálisan át látok dolgokat, meg tudok lopkodott kódrészekből valami működőt össze kókányolni. :D

2019. okt. 28. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Cseppet sem ment nehezen, minden percét élveztem. Azóta eltelt 35 év, de olyan most is előfordul, hogy órákig keresek egy hibát, és idegbajt kapok. Olyan nem, hogy hozzá se tudjak fogni, és olyan az elején sem volt.
2019. okt. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!