Mit ajánlotok C++ tanulásra?
Magyar nyelvű oldalak és akármilyen nyelvű könyvek nem érdekelnek.
Ezen a C++ tanfolyamon szerűségen, amit "progamozóknak" találtak ki átmentem 1 nap alatt minden példa megcsinálásával önállóan, de picit kevésnek érzem.
Pár téma még nem annyira tiszta, meg ez csak egy alap áttekintés volt.
Ez után hol tudom folytatni a nyelv tanulását?
(Ami még magára a nyelvre és annak sajátosságaira, stílusára tanít.)
(A linken ott van, hogy miket tanít ez az online tanfolyam szerűség)
Esetleg olyan oldalt betudnátok linkelni ahol ezen a szinten gyakorolhatok vagy majd a későbbiekben is próba problémákkal, amire van megoldás is utána ellenőrzésre.
Az a baj, hogy az alap dolgokat értem, de pl.: vannak olyan esetek, hogy overloadolni kell egy operátort és egy pointert kell vissza adni.
Vagy olyasmit, hogy *this, ami azt hiszem önmagára mutató pointer.
Ezeket a különlegesebb eseteket nem értem annyira, de minden anyag csak az átlagos dolgokat magyarázza el nem teljes mértékben.
2# Amúgy persze azt is csinálom, csak teljesen érteni akarom a nyelvet és hogy mi folyik a háttérben nem csak felületesen azt csinálni, mert úgy láttam valahol.
valami haladóknak szóló angol könyvekben lehet hogy ilyesmikre is kitérnek
(nem vagyok videó párti, nem lehet benne keresni)
egyébként meg az ilyen kis apróságokra kiváló a stackoverflow, csak a megfelelő angol mágikus szavakat kell begépelni a googléba:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!