Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit ajánlotok C++ tanulásra?

Mit ajánlotok C++ tanulásra?

Figyelt kérdés

Magyar nyelvű oldalak és akármilyen nyelvű könyvek nem érdekelnek.

[link]

Ezen a C++ tanfolyamon szerűségen, amit "progamozóknak" találtak ki átmentem 1 nap alatt minden példa megcsinálásával önállóan, de picit kevésnek érzem.

Pár téma még nem annyira tiszta, meg ez csak egy alap áttekintés volt.

Ez után hol tudom folytatni a nyelv tanulását?

(Ami még magára a nyelvre és annak sajátosságaira, stílusára tanít.)

2019. okt. 26. 22:35
 1/5 A kérdező kommentje:

(A linken ott van, hogy miket tanít ez az online tanfolyam szerűség)

Esetleg olyan oldalt betudnátok linkelni ahol ezen a szinten gyakorolhatok vagy majd a későbbiekben is próba problémákkal, amire van megoldás is utána ellenőrzésre.

2019. okt. 26. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Talàlj ki egy sajàt projektet ès csinàld meg azt, annàl jobb tanulàs nem lètezik.
2019. okt. 27. 08:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy az alap dolgokat értem, de pl.: vannak olyan esetek, hogy overloadolni kell egy operátort és egy pointert kell vissza adni.

Vagy olyasmit, hogy *this, ami azt hiszem önmagára mutató pointer.

Ezeket a különlegesebb eseteket nem értem annyira, de minden anyag csak az átlagos dolgokat magyarázza el nem teljes mértékben.

2# Amúgy persze azt is csinálom, csak teljesen érteni akarom a nyelvet és hogy mi folyik a háttérben nem csak felületesen azt csinálni, mert úgy láttam valahol.

2019. okt. 27. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

valami haladóknak szóló angol könyvekben lehet hogy ilyesmikre is kitérnek

(nem vagyok videó párti, nem lehet benne keresni)

egyébként meg az ilyen kis apróságokra kiváló a stackoverflow, csak a megfelelő angol mágikus szavakat kell begépelni a googléba:

[link]

2019. okt. 27. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Hobbi szinten ne erőltesd a c++-t. Nem azért, mert nehéz, csak nem érdemes.
2019. okt. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!