Letezik olyan hogy halozat programozo?
játékfejlesztésnél szoktak külön embert foglalkoztatni csak a hálózati dolgok fejlesztésére, sőt van amikor erre csapat is van, de főleg olyan játékoknál jöhet ez szóba ahol a multiplayer, vagy csak maga a hálózati kommunikáció kritikus jelentőséggel bír
én programozó vagyok, de amikkel eddig találkoztam általános programoknál ott nem volt külön dedikált ember csak erre, hanem több feladat között a hálózati kommunikációért is feleltünk
viszont van olyan a munkahelyemen is aki csak service-kkel foglalkozik, tehát amiket alkalmazások hívnak meg hálózaton
nem tudom te pontosan mire gondoltál ilyen téren
Olyan van aki tud programozni és a hálózathoz is ért. Software Defined Network - témakörben, avagy SDNben dolgozik az ilyen ember.
Programokat, Scripteket ír, amivel a hálózati üzemeltetést, esetleg deploymentet segíti. Illetve tulajdonképpen simán rajta landolhat a teljes monitorozó rendszer karbantartása is.
Cisco is régóta mondja hogy ez a jövő, van is benne perspektíva. (hogy a klasszikus networkös pozik emiatt megszűnnének azt azért kétlem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!