Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nem tudok bízni a szakmai...

Nem tudok bízni a szakmai tudásomban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megtanultam programozni C#-ban, ezen belül WinForm, WCF, WPF. Illetve SQL adatbázis fejlesztés is megy.

Mivel még nem dolgoztam ebben a szakmában, így nem tudom sajnos felmérni a képességeimet. Én nagyon könnyűnek érzem, nem gondolom bonyolultnak, de félek csak azért van ez, mert még nem tudok olyan szinten programozni, ahol már tényleg nehéz.

Tudnátok nekem pár olyan projektet leírni amin dolgoztatok esetleg most dolgoztok a munkahelyeteken? Ha áttudnám látni, hogy miket kérnek tőletek akkor talán eltudnám dönteni, hogy képes lennék e rá vagy sem.

Köszönöm előre is!

2019. szept. 3. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Írj egy szervert, ami mqtt protokollon Protocol Buffers üzeneteket fogad, és tárol el adatbázisba.
2019. szept. 3. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

C#-ban kellett írnom naptár szikronizációt, XML feldolgozót/előállítót, egy esemény figyelőt...

játékfejlesztéssel foglalkozom hobbi szinten évek óta, hát ott sokkal többet csináltam már, fizetős munkánál és hobbi projektnél is

2019. szept. 4. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Ez lehetne akár felvételi feladat is egy adott munkahelyre, hogy minél előbb küld el otthonról megcsinálva, de nem elkapkodva inkább igényesen lassabban mint gányolva gyorsan:

Objektumorientáltan C#-ban, kommentálva, dokumentálva, refaktorálva, unit tesztekkel ellátva beküldeni. Írj egy programot mely nagy számok szorzására alkalmas párhuzamosítva 8 szálon. A program 2 fájlt várjon bemenetnek melyeket tekintsen egy egy előjel nélküli nemnegatív bináris egész számnak little endian-ba és kimenetnek egy szintén ilyen formában értelmezett számnak egy a felhasználó által megadott fájlba mentse el. A program képes legyen legalább 1 milliárd bites számok szorzására! A program memória kezelése dinamikus legyen!

----

Írj egy sudoku megoldó programot!

----

Írj egy BKK menetrendet kezelő programot mely GTFS formátumú adatokból dolgozik ! : [link]

Vagy ha túl nehéz akkor írj egy programot mely képes beimportálni a GTFS formátumú adatokat egy SQL adatbázisba!

2019. szept. 4. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:

"Megtanultam programozni C#-ban, ezen belül WinForm, WCF, WPF. Illetve SQL adatbázis fejlesztés is megy."

Hazudsz! ;D

2019. szept. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!