Ha több nyelven kell programozni, hogy tudtok szelektálni?
Pl ha webes dologról van szó, php-illetve js ilyenkor hogy tudtok gyorsan elvonatkoztatni arról amit addig csináltál?
Mondok egy példát, : Php-ban csinálod a dolgaidat, nem tudom, egy hmm webáruház, gondolkozol a logikán,hogy tudnád megfelelően implementálni az SQl lekérdezéseket, és akkor jön egy plusz function amit viszont JS-ben kell megoldani, ilyenkor hogy tudtok átváltani a kétnyelv között, nem zavarodtok bele?
Én elég gyakran váltok PHP, C#, JS, MySQL között mégsem zavarodok bele. A szelektál szónak ebben a kontextusban szerintem nincs értelme, mi között szelektálnék? :D
szerintem te sok téren tapasztalatlan vagy, majd idővel megtudod amikor már képes leszel több nyelven programozni és váltanod kell közöttük
Szerintem sincs értelme cotextről beszélni.
Elegendő gyakorlás után egyértelművé válik milyen feladat tartozik kliens és melyek szerver oldalhoz. Továbbá tervezés is közbe szól az oldalak súlyosságához, hogy mist vékony/vastag klienst csinálsz.
Így ezek után, triviális lesz, mikor mihez kell nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!