Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Csak szerintem robot meló a...

Csak szerintem robot meló a programozás?

Figyelt kérdés
Jó kell benne gondolkodni, de amit tudsz azt kb úgy csinálod mint valami robotmunkát a gyárban
2019. aug. 8. 03:33
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Ez csak rólad árulja el, hogy robot kóder vagy, a szakmáról semmit.
2019. aug. 8. 05:32
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

én tolok webfejlesztést és játékfejlesztést is, mellette foglalkoztam más területekkel is

egyik sem tűnt gyári robot munkának, vagy ha ilyen a gyári robotolás, akkor az nem olyan rossz :D

szerinted mi benne a gyári robotolás?

2019. aug. 8. 07:29
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Ha egy 1 éves tanfolyam után bekerülsz egy céghez, ott a robotmunkákat fogják neked adni, mert másra nem vagy alkalmas. De ha lediplomázol és a saját céged projektjeit viszed, az változatos, semmit nem csinálsz ugyanúgy, mint mondjuk előző nap.
2019. aug. 8. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Alapvetően alkalmazottként a munkák 90%-a robot munka egy idő után, hiszen folyamatosan a megszokott folyamatot ismétled egész nap éveken át.
2019. aug. 8. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A robotmunka olyasmi, amiben ugyanazt csinálod újra és újra. A programozó célja az, hogy semmit ne kelljen kétszer megírnia. Tehát ha valaki robotmunkát végez programozóként, akkor vagy rossz programozó, vagy rossz helyen dolgozik. Én nem érzem azt, hogy robotmunkát végeznék, épp ellenkezőleg, mindig úgy érzem, hogy valami újat teszek hozzá. Ez azért is van, mert ha egy feladatot kapok, akkor nem az az első gondolatom, hogy hogyan tudom megoldania feladatot, hanem hogy hogyan tudom általánosítani a feladat megoldását, hogy a későbbiekben 5 perc alatt teljesíthető legyen. Persze, előfordul, hogy újra meg kell írni dolgokat, különösen akkor, ha éppen új stack-re állunk át, és a régi stacken emgírt kód nem kompatibilis az újjal, vagy ha a meglévő implementáció spagetti, és le kell váltani valami általánosabban alkalmazhatóra. De épp ezért nem épzem, hogy robotmunkát végeznék, minden nap innoválok, újítok, hozzáadok valami újat.
2019. aug. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!