Sok lány van az informatika szakokon az egyetemen?
Nálunk a Pázmányon is kb 10-20% volt a lányok aránya, a bionika szakont több (sztem kb 50%). Se pozitív, se negatív megkülnböztetést nem vettem észre irányukban. A dékán és a matektanárok mind nők voltak. Aki akarta nemtől függetlenül elvégezte. :)
(Kutyát nem érdekelte volna, ha leggingsben jön az illető, bár ilyenre nem tudok visszaemlékezni. :D )
Végzős infós vagyok OE AMK, kezdésben kb nálunk is 10-20% volt az arány.
Részemről semmi diszkrimináció, pont a hónapban volt egy telefonom egy rendszer üzemeltetést végző nővel aki full profin értett a Cisco és egyéb eszközökhöz, le a kalappal.
Viszont az egyetemen katasztrófa, SZINTE mind azért jött mert "jól fizet" / "jól hangzik". Hatalmas a pozitív diszkrimináció, mint a tanárok részéről mint a csoporttársaktól kapott segítségben, ennek ellenére jó részük teljesen életképtelen. A dekoltázs kiemelés, cicanaci, első sor természetesen játszik, meg a férfi tanároknak való nyalizás. Munkát is talált pár, de kb a titkárnő szinten mert önálló dolgot nem lehet rájuk bízni.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!