Amelyik jobban tetszik.
Én jobban szeretem a c#-ot, de azért jónak tartom a javát is.
feküdj rá arra ami szimpatikusabb de ne hanyagod el a többit sem... legalább picit legyél képben
igazából az hogy te mit szeretsz sokszor baromira nem érdekli a céget illetve a megrendelőt
"Ha nem vagyok megelégedve a Windows op. rendszerekkel"
Kifejtened? ;)
én C#-ban programozok, javaval csak felületesen találkoztam
viszont játékfejlesztés során a C#-ot preferálom (vagy C++), mellé scriptnyelvnek Python
webre viszont PHP-t használok
szóval ahogy látod 1 nyelv annyira lesz elég, hogy elkezd, utána úgy is jön még más is nagy eséllyel, akár hobbi akár munka szintjén
régen a javaval azért ismerkedtem, mert akkor még a C# multiplatformos megoldásai elég gyerekcipőben jártak
ma már a C# multiplatformos megoldásai elég jók és elterjedtek, nem váltanék javara csak nagyon erősen indokolt esetben
mivel nincs annyi felesleges időm, hogy a javaval is foglalkozzak, ezért a java mélyebben nekem kimarad
viszont ha most kezdeném és döntenem kellene, akkor első körben utána néznék, hogy a számomra kitűzött célokra melyik alkalmasabb
nincs olyan nagy eltérés a kettő között, de felhasználási területben különbözhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!