Ha teamvieverben belépek másik gépre s oda letöltött filmet az én gépemmel nézek, akkor az a film tárolodik ideiglenesen az ssd-men (csak egy meghajtom van) vagy nem?
Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 13:48
31/58 anonim válasza:
#30 igazad van, csak ezzel a migráns beszólással felhúzta az agyam a kérdező.
32/58 anonim válasza:
#30 sejtettem, ezért is írtam neki zárszóként azt, amit írtam.
33/58 A kérdező kommentje:
Pedig igazam volt, hisz a RAM csak ideiglenesen tárol de attól még ugyanúgy tárol. Aki tévedett az az volt aki szerint csak a monitoron van a videó teamviever esetén, tárolva viszont sehol máshol nincs. Amúgy ezt hogy a RAM ideiglenesen tárol csak, valószínű előbb tudtam mint ti, jó eséllyel ti még meg sem születhettetek mikor én már a témával foglalkoztam. S eleve nem én találtam ki azt se, hogy nincs tárolva bármi is ami a számítógépben van, de ugye ilyen baromság leírása után már csak úgy érezheti valakinek magát aki leírta ha fogalmakba köt bele. Sajnos hibásan, mert mégha ugyanaz a jelentése is az eltárolásnak és a tárolásnak, mértéket érzékeltet az igekötő. Ugyanannak a jelentésnek a mértékét. Vagyis nem teljesen ugyanazt jelenti. Mondhatod, hogy ne vitatkozzunk fogalmakon, csakhogy nem én kezdtem a vitát, én csak egy kérdést tettem fel másról, de miután valaki hibásan válaszolt majd a hibája beismerése helyett terelt, tisztáztam minden felmerült fogalmat. És nem látom okát miért ne tisztázzál tévesen használt fogalmakat és a fő kérdésben válaszolt tévedéseket. Ép erről szólna egy párbeszéd, hogy megfogalmazunk mindent helyesen, nem pedig a hallgatásról. Aki nem akar párbeszédet az pedig minek van itt? Kötekedni? Mondjuk ez is egy lehetséges ok, de ép ezt nem kéne. De elég lett volna ha kötekedés mellébeszélés majd fogalmakon kovagolás helyett azt leírnia, hogy nem az SSD-t tárolja hanem a ramban. Akkor nem kellett volna fogalmakat se tisztázni. Ez valóban ok lett volna arra, hogy ne tisztázzuk a fogalmakat, ha az eredeti kérdésre jól válaszolnak fogalmakat pedig nem próbálnak összemosni. De mivel nem tudta a helyes választ azt írta, hogy sehol se tárolja. Ha lehet ne kenjétek rám más hülyeségét, köszönetet meg végkép ne várjatok azért ha valaki a saját hülyeségét rám próbálja kenni mellébeszéléssel.
2019. máj. 27. 16:59
34/58 anonim válasza:
Jézusom ember, ha nem kezdtél volna idétlen módon beszólogati, akkor nem tartanánk itt. Ha van benned egy kis emberség, akkor most már inkább törlöd magadnak a kérdést és tovább lépsz.
35/58 anonim válasza:
Teatyaég. Feltesz egy kérdést, aztán lehurrogja a hozzáértőket, miközben az alapvető számítógépes ismereteknek is erősen híján van. Igen öreg, biztos régebb óta foglalkozol informatikával, mint mi, szóval mi kérünk elnézést. Kérlek taníts minket. Pl. mi az a ROM és hol hasznàlják (ha már megemlítetted).
36/58 A kérdező kommentje:
ja nem tárolódik, de hozzáértő...
én megkérdezem, hogy hol tárolódik erre az a válasz, hogy nem tárolódik.
amúgy a válasz később így is megjött, akármit is reagáltam erre a baromságra, nem ezen múlott. ha ért hozzá, akkor csak simán hülyének nézett a válaszával. no comment.
2019. máj. 28. 03:42
37/58 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy a ramban nem tárolódik el, az első válaszomban arra értettem, hogy a háttértárakban nem, de aztán a második válaszommal pontosítottam.
38/58 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy te beszélsz össze vissza, nem én.
2019. máj. 28. 12:05
40/58 anonim válasza:
#38: egyik válaszoló sem beszélt össze-vissza, csak max. a te tudásod volt gyér, hogy megértsd miről beszélnek (de ahhoz is ostoba voltál, hogy ezt észrevedd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!