Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha teamvieverben belépek...

Ha teamvieverben belépek másik gépre s oda letöltött filmet az én gépemmel nézek, akkor az a film tárolodik ideiglenesen az ssd-men (csak egy meghajtom van) vagy nem?

Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 13:48
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Szóval a tárolás és az eltárolás között ez a különbség, hogy átmenetileg tárolja e vagy - az átmenetihez képest - végleg. Természetesen semmi se örök, így még a ROM se.
2019. máj. 27. 15:50
 22/58 A kérdező kommentje:
[link] - mielőtt még ezt is nekem kell elmagyarázni.
2019. máj. 27. 15:52
 23/58 anonim ***** válasza:
Szóval, most azt mondod, hogy csak azért tárolás, mert automatikusan törlődik? Akkor ha soha nem kapcsolom ki a gépet, ergó nem törlődik a ram, akkor már beszélhetünk eltárolás nem? Elég értelmetlen
2019. máj. 27. 16:01
 24/58 anonim ***** válasza:

És, hogy a linkedből idézzek: "olyan elektrotechnikai eszköz, amely csak olvasható adatok tárolására alkalmas"

Akkor ott miért nem eltárolás szerepel? 🤔

2019. máj. 27. 16:03
 25/58 anonim ***** válasza:
#23 eltárolásról
2019. máj. 27. 16:03
 26/58 anonim ***** válasza:
Teljesen tisztába voltam azzal, hogy ugyanazt jelenti a kettő, csak kíváncsi voltam milyen válasszal próbálsz mentegetőzni.
2019. máj. 27. 16:07
 27/58 A kérdező kommentje:
"Szóval, most azt mondod, hogy csak azért tárolás, mert automatikusan törlődik? Akkor ha soha nem kapcsolom ki a gépet, ergó nem törlődik a RAM, akkor már beszélhetünk eltárolás nem? Elég értelmetlen" Olvasd el újra a hozászolásomat, (értelmezd is) de a RAM-nak is, különösen a RAM frissítés fogalmának mert a RAM kikapcsolás nélkül is törlődik. Amúgy meg magadnak mondasz ellent mert ha a két fogalom ugyanaz akkor viszont eltárolódik, hisz ideiglenesen benne van. De remélem, hogy a wikipédia fogalmazását senki se rajtam kéri számon. leírom itt és most, csak azért vállalok felelősséget, amit én írtam vagy mondtam. Amit más, pl. a wikipédia, Orbán Viktor, vagy Mátyás király ír vagy mond, azért nem.
2019. máj. 27. 16:15
 28/58 A kérdező kommentje:
"Teljesen tisztába voltam azzal, hogy ugyanazt jelenti a kettő, csak kíváncsi voltam milyen válasszal próbálsz mentegetőzni." Ezt rosszul tudod, van különbség a kettő között. Az igekötők nem poénból léteznek.
2019. máj. 27. 16:20
 29/58 anonim ***** válasza:
A tárolás és az eltárolás ebben a formában (állapotként) vonatkozhat a tartós és az illó tárakra is (azaz HDD/SSD-re, RAM-ra). Szóval itt, igenis nincs különbség.
2019. máj. 27. 16:37
 30/58 anonim ***** válasza:

Na ne vitatkozzatok, a tárolás és eltárolás mint definíciók között nincs különbség az informatikában, felesleges ezen rugózni. Kb. mintha azon vitatkoznátok, hogy mosogat vagy elmosogat. Lényeg, hogy kérdező ha jól sejtem, akkor egy kicsit jobban megértetted a teamviewer működését és elkezdted használni a google-t az új ismerek beszerzéséhez (lásd: wiki) 👍

Részemről örülök, ha segíthettem, még ha nem is köszönted meg eddig.

Ja és ha elfogadsz egy jótanácsot, egy vitába csak úgy érdemes beleszállni, ha biztos vagy az igazadban, különben csak hülyét csinálsz magadból ...ahhoz pedig, hogy biztos légy az igazadban, mindig érdemes utánajárni a dolgoknak (lásd: Google és Wikipedia).

2019. máj. 27. 16:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!