Ha teamvieverben belépek másik gépre s oda letöltött filmet az én gépemmel nézek, akkor az a film tárolodik ideiglenesen az ssd-men (csak egy meghajtom van) vagy nem?
Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 13:48
11/58 A kérdező kommentje:
Eltárolás és tárolás két külön fogalom. Én a teamvievert nem értem, te pedig az anyanyelvedet nem érted. Persze ha migráns vagy akkor nem szóltam.
2019. máj. 27. 15:27
12/58 anonim válasza:
...a másik válaszoló arra akart kilyukadni, hogy a TeamViewer maga foglal némi memóriát, illetve az átvitt képanyagnak is van némi mérete, ami szintén a memóriában tárolódik, de konkrétan maga a lejátszott videó csak a távoli számítógépen van meg, még ideiglenesen sincs eltárolva a te gépeden (csak a távoli számítógép képernyőjének a képe, amin ugyan rajta van a videó is, ha az éppen lejátszás alatt áll, de az nem maga a videó stream). Na mindegy, remélem érthető.
13/58 A kérdező kommentje:
a memoria alatt a ramot érted vagy a meghajtot?
2019. máj. 27. 15:30
14/58 anonim válasza:
...nanana, azért ez így erős, hogy ennyi hozzáértéssel osztod a másik válaszolót (gondolok itt arra, hogy még a youtube féle videostreamingel sem vagy tisztában).
15/58 anonim válasza:
Memória alatt a ramot értem vagy a meghajtót? Hűha, akkor vissza az alapokhoz: A számítógép memóriája alatt az operatív memóriát szoktuk érteni (alias RAM).
16/58 anonim válasza:
Hmm, akkor ha ekkora szaki vagy, kérlek magyarázd meg, hogy mi a különbség az eltárolás és a tárolás között? De ezzel a megnyilvánulásáddal azért érezhető, hogy kit lehetne a migráns szóval illetni.
17/58 anonim válasza:
Központi egység (másnéven processzor vagy CPU): Feladata a számítógép vezérlése, és a számítások elvégzése.
Operatív memória (alias RAM): A számítógép bekapcsolt állapotában tárolja a futó programokat és a programokhoz szükséges adatokat.
Háttértárolók (alias merevlemez, HDD, wincseszter, illetve az SSD-k is ide tartoznak): A számítógép kikapcsolt állapotában tárolják a programokat és az adatokat, illetve innen töltődnek be a programok az operatív memóriába.
18/58 anonim válasza:
# 16 A fene a pofáját a rohadt migráncsnak, hát ennyit se tud megmondani, hogy akkor tárolja vagy eltárolja :DDDD
19/58 anonim válasza:
#18 és ő mondja, hogy nem megy az anyanyelv, mikor már vagy öten leírták neki a választ, de úgy látszik majd ő megmondja hogyan működik a téma :D
20/58 A kérdező kommentje:
"Hmm, akkor ha ekkora szaki vagy, kérlek magyarázd meg, hogy mi a különbség az eltárolás és a tárolás között? De ezzel a megnyilvánulásáddal azért érezhető, hogy kit lehetne a migráns szóval illetni." Példán keresztül magyarázom el: a RAM csak ideiglenesen tárol utána magától törlődik ha nem tesznek ellene valamit. A SSD vagy HDD ellenben jóval hosszabb ideig tárol, áramellátás nélkül is. Mégha nem is örökké, de a gyakorlat az, hogy külön törölni kell ha azt akarjuk, hogy ne maradjon rajta az adat. (Máskérdés hogy a törlés gyakran nem valódi törlés, csak felülírás engedélyezés, de ép ez mutatja a különbséget mert a ram magától törlődik, teljesen) Az pedig téged minősít, hogy egy kérdésbe beírsz azért, hogy a kérdező válaszolja meg az alapokat. Minimum új kérdést kellene kiírnod ha valami érdekel, (azt nem mondom, hogy keresd meg magad, hisz én se azt teszem) nem pedig más kérdését teleszemetelni válasz helyett. Én viszont nem más kérdését szemetelem tele hanem önálló kérdést nyitok, ha valamit tudni akarom, vagyis arra használom ezt az oldalt amire való.
2019. máj. 27. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!