Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel konvertáljak sok videót?

Mivel konvertáljak sok videót?

Figyelt kérdés

Próbáltam Youtube-ra felrakni 1GB-s videókat és készített belőle 62MB-t és nem látok minőség romlást. Csak így elég macera fel-le töltögetni.

Próbáltam a VidCoder programot de ez pedig ha beállítom hogy FullHD (1920p) akkor mind abba felkonvertálja még ami VGA minőségű is. Ha pedig HD-re állítom akkor a FullHD-ket leromtja, nem lehet alapból beállítani hogy azon hagyja amin én akarom.

Ti mit használtok? És hagyja mindnek aminőségét is?

2019. máj. 4. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
2019. máj. 4. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
clipconverter
2019. máj. 4. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek de ezek mind Youtuberól töltenek, nekem saját videó fájljaim megvannak, már csak konvertálni kellene a gépben :)
2019. máj. 4. 19:34
 4/5 DjImipapa ***** válasza:
Video Converter Ultimate....
2019. máj. 4. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én VLC-t vagy ffmpeg-et szoktam. Mindkettőnek van grafikus felülete is ugye. A VLC-t talán kicsit könnyebb beállítani. Az első alkalommal eltöltesz majd vele 15-20 percet még megnézed, hogy a beállítások mire jók, de utána ha lementesz egy profilt, akkor pár kattintással átkódolhatod a videót.
2019. máj. 5. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!