Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel konvertáljak videót,...

Mivel konvertáljak videót, filmet?

Figyelt kérdés
Töltöttem le több kis videót. Kb 150-200MB nagyságúak. Mivel a lejátszásnál nem lehet úgymond belepörgetni,( ha a 15. perctől akarom csak nézni, akkor végig kell nézni a 15 percet)ezért gondoltam átkonvertálom másik formátumba. De a 150 MB-ből 4GB-ot csinál(na). Nincs olyan program amivel nem csinál ekkora méretű fájt?

2016. jan. 19. 20:38
 1/9 DjImipapa ***** válasza:

Érdekelne mondjuk hogy mi csinál 200 mb.ből 4gigát...

Ám több lehetőség is van...virtualdub, freemake ,total converter, stb....és a beállításoktól függ az eredmpny😃

2016. jan. 19. 21:33
 2/9 b4r4thg ***** válasza:
FormatFactory
2016. jan. 20. 08:15
 3/9 DjImipapa ***** válasza:
Format factory iszonyatlassú, és ráadásnak ha egy mappából kijelölsz egy konvertálni valót, utána az EGÉSZ mappa eltűnik a kanyarban, benne a sok értékes dologgal!!!:( csak szólok....
2016. jan. 20. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
ez nem igaz. sokat használtam már és soha nem volt ilyen gondom.
2016. jan. 20. 16:18
 5/9 DjImipapa ***** válasza:
nos itt meg ezt csinálja, és punktum!:)
2016. jan. 20. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Értem én, de nem lehet hogy valamit nem jól csinálsz és azért? :)
2016. jan. 20. 17:07
 7/9 DjImipapa ***** válasza:
Nyilván nem, totalconvertáló, freemake és még pár van, egyikse illen buta..:😃
2016. jan. 20. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:

A kérdésre visszatérve a probléma nem a programmal van (mivel nem írtad hogy mivel készítetted ezt csak valószínűsítem), hanem hogy nem állítottad be a kodekeket. Az alapbeállítása a fene tudja mi, de ilyenkor szoktott az lenni hogy készít egy icike-picike videót belőle, vagy a másik véglet a te eseted.

Állítsd be normálisan az video és audio kodekeket, és nem fog 4 gigás fájlt csinálni egy 200 megás videóból.

2016. jan. 20. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor csinál ilyen óriási fájlt ha nem állítasz be tömörítést. a nyers avi pl nagyon nagy méretű.
2016. jan. 21. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!