Hogyan konvertáljak videót mp4-re?
Figyelt kérdés
a videó formátuma .mp4 de ha rámásolom az mp4-re akkor az nem ismeri fel, hogyan oldjam ezt meg?2014. jún. 8. 20:01
1/6 anonim válasza:
Ténylegesen mp4-et másolj.
Egyébként más forrásból származó, pl. netről leszedett, nem konvertáltat lejátszik? Milyen mp4-lejátszó?
2/6 A kérdező kommentje:
momo mp4-em van, netről töltöttem le videókat és azt akarom rárakni, Free mp4 video converterrel próbálkoztam de se, 720p, se 480p se original quality-ben nem ismeri fel az mp4 :c
2014. jún. 8. 20:19
3/6 anonim válasza:
vicces, de a leírások alapján mp4-et nem játszik le! :) próbáld avi-val 320*240-es felbontással. régebbi divx vagy xvid kodekkel.
4/6 A kérdező kommentje:
a .avi-t már felismeri, viszont amikor el akarom indítani akkor "fájl formátum hiba"
2014. jún. 8. 20:53
5/6 anonim válasza:
meg kell találni azt a kodeket amit lejátszik. ehhez érdemes lenne megnézni a leírását... a felbontás az jó amit írtam. csak a kodekkel kell játszani
6/6 A kérdező kommentje:
előkerestem a dobozát,, a leírás mindent leír hogy milyen szöveges formátumot támogat, milyen zene formátumot támogat de a videóhoz semmit nem ír...
2014. jún. 8. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!