Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nagyon régi Ubuntut hogy...

Nagyon régi Ubuntut hogy cserélhetem le újra?

Figyelt kérdés

Mármint hogy telepíthetem az újat. Kell hozzá CD vagy DVD vagy csak a régi alatt elindítom a letöltött filet?

Nem a 10.4esre gondoltam, az állítólag még kicsit instabil (vagy engem informáltak rosszul? azóta már biztosabb?)

Vagy egyszerűbb lenne arra a partícióra, amin a régi volt eddig, XP alatt egy Wubit feltennem?

Bocsi, még kezdő vagyok és régen nem használtam ezt az op. rendszert :$

2010. júl. 4. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre a legjobb megoldás ha kiírod CD-re vagy pendrive-ra (márha a géped tud USB-ről bootolni) > elindítod a telepítőt > felrakod a régi ubuntu helyére.

Egyébként a 10.04 eléggé stabil lett mostanra énmég legalábbis nemtudtam tönkretenni.

2010. júl. 4. 23:53
 2/3 czibles ***** válasza:

ne töltsed le fölöslegesen.

frissítéskezelővel tudod frissíteni 10.04re.

(bár ha nagyon régi, akkor lehet jobb újrahúzni az egészet, biztos ami biztos alapon.)

2010. júl. 5. 01:04
 3/3 czibles ***** válasza:

ui:

10.04el nekem nem is voltak gondjaim, pedig még a stabil verzió előtt feltettem.

2010. júl. 5. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!