Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 10 hétköznapi...

A Windows 10 hétköznapi kezelését miért kizárólag programozóknak tervezték?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

Kizárólag programozóknak??

Épp az a baj a Windows 10-zel, hogy informatikus szemmel nézve egy összehányt katyvasz az egész, rengetek logikátlansággal és következetlenséggel. Rengeteg olyan jellemzője van, ami mondjuk egy átlagember számára irreleváns, de egy szakembernek, vagy aki naponta órákon át hazsnálná, annak már zavaró.

2019. ápr. 8. 11:16
 2/10 tabaki ***** válasza:
43%
Feltételezem, hogy valamiért nem szereted a tízest, mert egyébként nemigen értelmezhető a kérdés. Bizonyára csak a szoros napirended akadályozott meg a részletek taglalásában, esetleg kérj meg valakit, hogy tegye meg helyetted.
2019. ápr. 8. 11:17
 3/10 Alex Fly ***** válasza:
61%
Nem értem a problémádat. Nem tudomb te mit értesz "hétköznapi kezelés" alatt; de ami valóban az (felhasználói szintű fájlkezelés és felhasználói programok használata), az mimden programozás nélkül elvégezhető. Ami ezek felett van (pl. rendszermenedzselés), az meg már nem a hétköznapi kezelés körébe tartozik és feltételezi a rendszer működésének ismeretét...
2019. ápr. 8. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:

"Épp az a baj a Windows 10-zel, hogy informatikus szemmel nézve egy összehányt katyvasz az egész, rengetek logikátlansággal és következetlenséggel."

Bocs az offért. Egyetértek És nem csak a programozóknak, hanem a haladóbb felhasználóknak is logikátlan "katyvasz" :(

2019. ápr. 8. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:

2

Nem tudom aktiválni a windows 10-et mivel azt irja, hogy csatlakoznom kell az internethez holott mindig csatlakozva vagyok.

Aztán meg azt írja, hogy ha csatlakozva vagyok és a probléma még mindig fennáll akkor beszélgessek az gép adminisztrátorával. De hisz ÉN VAGYOK az adminisztrátor.

Ez ilyen nesze semmi fogd meg jól segítségnyújtása a windows 10-nek.

2019. ápr. 8. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
"i am the law"
2019. ápr. 8. 13:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy aktiváláshoz remélem nem kell szakembert hívni.
2019. ápr. 8. 13:42
 8/10 tabaki ***** válasza:
54%

1. Az aktiválás általában az együgyűbb felhasználók számára is problémamentes -- ha nálad nem működik, az mindössze rád és a Microsoft-supportra tartozó magánügy. Természetesen a szíved joga, hogy itt kérj tanácsot ennek az eseti gondnak a megoldásához, de az anekdotádat (függetlenül attól, hogy van-e egyáltalán köze a programozói szaktudáshoz) a rendszer általános tulajdonságává emelni mértékletesen szólván is túldimenzionálása a történteknek.

2. Hogy egy jó esetben egyetlenszer elvégzendő tevékenységet miért nevezel „hétköznapi kezelésnek”, arra a Házi Mindentudóban nem találtam meg a választ, de a hozzászólásomat lepontozó okoskának innen üzenem, hogy talán mégis volt értelme megkapirgálni a felszínt, lehet, hogy anélkül még mindig nem került volna napvilágra a valódi kérdés. Így valamelyik windowsos kollégának akár ötlete is támadhat a teendőket illetően.

2019. ápr. 8. 20:37
 9/10 A kérdező kommentje:

8

Kiváló hozzászólás csak a gond az, hogy nem segített

2019. ápr. 8. 21:17
 10/10 A kérdező kommentje:

9

Egyébként ez a probléma csak egy a sok közül ami felmerül redszeresen. Most nem készítek listát, aki tudja miről beszélek annak úgysem kell bizonygatni listákkal.

2019. ápr. 8. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!