Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows új gépre?

Windows új gépre?

Figyelt kérdés
Új configot fogok összerakni. Mostani gépemen van egy teljesen jogtiszta Windows 10. Kérdésem az lenne, hogy ha az új gépbe szánt SSD-t beraknám a mostaniba, újraraknám a rendszert az új háttértárra és úgy raknám az új gépbe működne? Vagy esetleg valahogyan meg lehetne oldani?

2019. ápr. 4. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy OEM vagy Dobozos kiadásod van. Előbbit nem, utóbbit át lehet vinni másik gépre.
2019. ápr. 4. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos nem tudom. Ezt a gépet nem én raktam össze. Valahogyan meg lehet nézni hogy OEM vagy dobozos?
2019. ápr. 4. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínű hogy OEM.
2019. ápr. 4. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Úgy látszik nem OEM és nem is Retail.

Ezzel mi a helyzet?

2019. ápr. 4. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Volume Licensing (MAK/KMS)

Enterprise buys Windows license in bulk under Volume Licensing Program. There are two types of keys under this scheme – MAK and KMS. You can use MAK keys only once, while KMS keys can be used again.

Szummázva a MAK kulcs egyszer használatos.

2019. ápr. 4. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!