Elég hülye voltam... De amúgy ez a rendszer olyan, hogy mást is megszerez??
Sosem hallottam errőp az oldalról, marha rámentem...
Mit tudnak kezdeni azzal, amit megszerezhetett így?
2019. ápr. 2. 07:36
12/17 Szirty válasza:
"De ha nagyon félsz inditsd újra a routeredet úgy, hogy kb. 1 órát ki van kapcsolva, akkor új IP címet fog kérni és teljesen más lesz az IP címed"
Erre nincs garancia!
Nekem pl. évekig volt ugyanaz a publikus IP-m (dinamikus)! :)
2019. ápr. 2. 07:57
13/17 anonim válasza:
Jézus Mária, hívd gyorsan még az FBI-t is, mert megtudták az IP címed! A Grabify általában a helyes IP címeket adja, de mit tud vele kezdeni édesistenem? Egyrészt, ha dinamikus az IP-d akkor nagy valószínűséggel már nem az. Másrészt, max ki dosol, de ha eddig nem akkor ezek után sem fog. (főleg ha újraindítod a routert). Harmadrészt, a Facebookod nem azért törték fel, mert megtudták az IP címed. Hanem azért, mert valami KHM-nek elmondtad a jelszavad, vagy kifigyelte, lehallgatta, esetleg KeyLogger. Facebookot feltörő MAGYAR emberről nem sokat hallottam. Ne féljél, menjél a rendőrségre, de akkor a Grabify-t tudod csak feljelenteni és nem azt az embert.
2019. ápr. 3. 13:21
14/17 anonim válasza:
És tényleg... igaza van, te buta vagy, legalábbis befostál attól, hogy az IP címed megtudták. Lenyomozzák hol vagy, betörnek hozzátok és kirabolnak! Vigyázz!
Ja igen, és mivel nem akarlak így itt hagyni, ezért elárulom: Facebook feltörésének az esélye elég kicsi, főleg hazánkban. Ha csak nem te vagy Orbán Viktor.
2019. ápr. 3. 13:26
15/17 anonim válasza:
#15 Azért nem kell isteníteni a Facebook biztonsági rendszerét, voltak és vannak és lesznek is kritikus sebezhetőségei. Rengeteg jelszó fájlt tároltak egy szövegfájlban minden titkosítás nélkül... Én nem bíznék bennük annyira. Pár éve az Elfelejtett jelszó menün keresztül néhány kattintással és legtöbbször nyilvános adatok megszerzésével (pár esetben még azok sem kellettek) jutottam be Facebook fiókokba és a rendszer önként ajánlotta fel, hogy adjak meg új email címet és jelszót.
2019. ápr. 3. 15:55
16/17 anonim válasza:
#16 én ezt tudom, de akkor is, elég kicsi az esélye, hogy pont a te Facebook fiókodat törik fel. Nyilván van esélye, de kicsi.
2019. ápr. 3. 15:59
17/17 anonim válasza:
Valószínűleg csak bejelentkezett valahol ahol nem kellett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!