Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha valaki kicseszésből megnyit...

Ha valaki kicseszésből megnyittatott velem egy "grabify" linket, megtudhatta az IP címemet? Vagy ha meg is tudta, tud vele valamit kezdeni?

Figyelt kérdés

Azt hittem valami kép lesz...

Vagy ha ilyen nem normálisak szórakoznak velem, mehetek a rendőrségre??

Vagy ez csak valami kamu oldal.

2019. ápr. 1. 22:49
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Valaki légyszi nagyon aggódom, hogyan ülhettem fel egy ilyennek...

Bár ottjoni wifim van, meg nem os rendőrség, a szolgáltató meg csak azoknak ad ki adatot, úgyhogy...

Tegnap éjjel a Facebookomat törték fel és ki tudja, mit szereztek meg.

2019. ápr. 1. 23:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Nagyon buta voltam, tudom...
2019. ápr. 1. 23:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az IP cím „nyilvános”, azzal semmit nem lehet kezdeni, ráadásul otthoni net esetében vagy már nem az, vagy az is lehet, hogy eleve NAT-olt. Szóval emiatt aggódni nem érdemes. A fiók feltörés az már más téma.
2019. ápr. 1. 23:20
 4/17 A kérdező kommentje:

De ezzel adatot szolgáltattam, hogy megnyitottam???? Megtudja, ki vagyok???

Pszichopaták, mikor megfenyegetett, hogy feltöri az instagrammomat, először hencegett vele, hogy nem ő, hanem más. Mikor felvilágosítottam, hogy ez bűncselekmény, akkor közölte, higx buta vagyok.

2019. ápr. 1. 23:26
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Semmire nem megy azzal, hogy tudja az IP címedet. De ha nagyon félsz inditsd újra a routeredet úgy, hogy kb. 1 órát ki van kapcsolva, akkor új IP címet fog kérni és teljesen más lesz az IP címed. És az ilyenel nem kell foglalkozni, most jöt röhög rajtad, hogy mennyire nem értesz hozzá.
2019. ápr. 1. 23:49
 6/17 A kérdező kommentje:

Én nem tudok röhögni azon, hogy a sok szemétségén túl még a Facebookomat is feltörték...

A többi dolgához képest, amit elkövetett ellenem, ez kispista...

Szerintem is, mégha hozzájut is, a szolgáltató csak rendőrségnek, komoly ügyekben adja ki...

Egy Facebookot könnyebb feltörni, de már elegem van ebből az elmebetegből

2019. ápr. 1. 23:52
 7/17 A kérdező kommentje:

Amúgy mi ez az oldal? Tudja valaki??? Valami vírust rak a twlefonomra, vagy mi???

Azok, akik feltörték a facenookomat, elmennek bármeddig. Aki ezt csinálja arra is képes vklt, hogy drogot keverjen az italomba, mindenre.... Mindig megússza a felelősségre vonást. Most nem fogja.

2019. ápr. 2. 00:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A grabify hasonló a bit.ly hoz és társaihoz. Lerövidíti a linket, annyi extra szolgáltatása van, hogy minden létrehozott linkhez kap a készítő egy track code ot. A track code al figyelheti a linket, amivel az alábbiakat tudhatja meg azokról akik rányomtak:

- IP cím

- Kattintás időpontja

- Böngésződ

- OP rendszered

- Internet szolgáltatód

- Telefonoknál az eszköz neve (pl Hi6210sft)

2019. ápr. 2. 06:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az IP címed pedig nem feltétlenül tudhatja. A Grabify egy ideje módosított a rendszere működésén. Ha rányomsz egy grabify shasonló linkre egy még grabify s oldalt látsz (régen ilyen nem volt, egyből a céloldralra vitt és semmi megkérdezés nélkül megjegyzett téged a rendszer) ahol bele kell egyezned, hogy átirányíthassanak. Ha itt kilépsz semmi nem lesz rólad feljegyezve, csakis akkor ha rányomtál az „I agree, let's continue” feliratú gombra.
2019. ápr. 2. 06:59
 10/17 A kérdező kommentje:
Rányomtam...
2019. ápr. 2. 07:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!