Ha valaki kicseszésből megnyittatott velem egy "grabify" linket, megtudhatta az IP címemet? Vagy ha meg is tudta, tud vele valamit kezdeni?
Azt hittem valami kép lesz...
Vagy ha ilyen nem normálisak szórakoznak velem, mehetek a rendőrségre??
Vagy ez csak valami kamu oldal.
Valaki légyszi nagyon aggódom, hogyan ülhettem fel egy ilyennek...
Bár ottjoni wifim van, meg nem os rendőrség, a szolgáltató meg csak azoknak ad ki adatot, úgyhogy...
Tegnap éjjel a Facebookomat törték fel és ki tudja, mit szereztek meg.
De ezzel adatot szolgáltattam, hogy megnyitottam???? Megtudja, ki vagyok???
Pszichopaták, mikor megfenyegetett, hogy feltöri az instagrammomat, először hencegett vele, hogy nem ő, hanem más. Mikor felvilágosítottam, hogy ez bűncselekmény, akkor közölte, higx buta vagyok.
Én nem tudok röhögni azon, hogy a sok szemétségén túl még a Facebookomat is feltörték...
A többi dolgához képest, amit elkövetett ellenem, ez kispista...
Szerintem is, mégha hozzájut is, a szolgáltató csak rendőrségnek, komoly ügyekben adja ki...
Egy Facebookot könnyebb feltörni, de már elegem van ebből az elmebetegből
Amúgy mi ez az oldal? Tudja valaki??? Valami vírust rak a twlefonomra, vagy mi???
Azok, akik feltörték a facenookomat, elmennek bármeddig. Aki ezt csinálja arra is képes vklt, hogy drogot keverjen az italomba, mindenre.... Mindig megússza a felelősségre vonást. Most nem fogja.
A grabify hasonló a bit.ly hoz és társaihoz. Lerövidíti a linket, annyi extra szolgáltatása van, hogy minden létrehozott linkhez kap a készítő egy track code ot. A track code al figyelheti a linket, amivel az alábbiakat tudhatja meg azokról akik rányomtak:
- IP cím
- Kattintás időpontja
- Böngésződ
- OP rendszered
- Internet szolgáltatód
- Telefonoknál az eszköz neve (pl Hi6210sft)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!